-
Punto Jip xD [Mavi Punto ve 20'' jantlar (01 PJ 044)]
-
Nutkum tutuldu birşey diyemiyorum.
-
Jantlar her an kırılacakmış gibi.
-
Punto Jeep varmıydı. Merak ettim dört çekermi bu.:)
-
rent a car aracımı bu nedir :) kapıdakiler ne reklam içinmi ..
20 jant herhalde yanlış okumadıysam ,tümseklerde aracı sırtlamak gerekir :)
-
Alıntı:
BSK Nickli Üyeden Alıntı
Nutkum tutuldu birşey diyemiyorum.
nazik ilfitatınız için te$ekkürler,
Alıntı:
DGN Nickli Üyeden Alıntı
Jantlar her an kırılacakmış gibi.
yok yahu sağlamlığını test ettik :cool:
Alıntı:
serdar2362 Nickli Üyeden Alıntı
Punto Jeep varmıydı. Merak ettim dört çekermi bu.:)
i$in esprisi hocam o ,20'' jantlar binek tipli araçlarda pek kullanılmadığından ba$lık ilgi çekici olsun diye öyle yazdık yoksa tabiki iki çeker
Alıntı:
femoli Nickli Üyeden Alıntı
rent a car aracımı bu nedir :) kapıdakiler ne reklam içinmi ..
20 jant herhalde yanlış okumadıysam ,tümseklerde aracı sırtlamak gerekir :)
rent a car aracı sayılmaz, oto kiralama işiyle uğra$tığımdan kendi aracımda da iş yerimin reklamları duruyor genelde mıknatıslı bantlar gerektiğinde çıkartıyoruz reklamları :)
-
one ya :) bu araçla ve bu jantlarla sizi istanbulada bekleriz :) :)
-
photoshop mu bu ? eğer değilse ilginç ve güzel olmuş bence..bi ara önceki puntoma 19 inch zorlamayı düşünmüştüm bende :D ama 18 le yetindik :D
-
Alıntı:
StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı
one ya :) bu araçla ve bu jantlarla sizi istanbulada bekleriz :) :)
neden olmasın,belki birgün çıkıp geliriz :)
Alıntı:
Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı
photoshop mu bu ? eğer değilse ilginç ve güzel olmuş bence..bi ara önceki puntoma 19 inch zorlamayı düşünmüştüm bende :D ama 18 le yetindik :D
yok hocam,tamamiyle gerçek fotoğrafların renk ayarıyla bile oynamadık yani %100 doğal hâli :D
-
çok şık olmuş o zaman =) cesaretinizden ötürü tebrik ederim :D:D
-
bence olmamış 20 inch cok büyük olmus ve sırıtmıs ondan bence olmamıs kusura bakma kardeş
-
Daha büyüğü yok muydu??
Şaka bi yana harbi crosspunto olmuş Ertuğ arkadaşımızın dediği gibi cesaretinizden ötürü bende tebrik ediyorum ama nasıl sıkıntılar çıkaracağını düşünmüşsünüzdür heralde...
Bizim muhitte de manyağın biri (lütfen alınmayın) tutmuş güzelim puntosuna borbet jant takmış bakakaldım ve tükürdüm sadece :D
-
baya iddialı olmuş :)
lastik ebatları nedir merak ettim
-
zevkler ve renkler tartışılmaz ama
sana bu jant ve lastiklerin getirisinden çok götürüsü olacağı kesin
yinede güle güle kullan
-
walla büyük cesaret ben daha cesaret edemedıgımden 17 alabilmiş değilim.sen 20 takmıssın brawooo xD
-
Alıntı:
Cihan Nickli Üyeden Alıntı
Siteye gelmen geç oldu. Tanıştığımızda söylemiştim bu jant projesinden de o zaman bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam. 1,5 sene felan oldu galiba. Neyse sonunda oturtmuşsunuz :)
bu mevzuyu bende hatırladım.anlatmıstın sanırım gecen yıl :) ılgınc bır GP olmus...
-
-
Alıntı:
anvil Nickli Üyeden Alıntı
no comment
vayyy :D :D
-
Alıntı:
malborom Nickli Üyeden Alıntı
bence olmamış 20 inch cok büyük olmus ve sırıtmıs ondan bence olmamıs kusura bakma kardeş
dogrudur kardeş zevkler ve renkler tartışılmaz kimi muz yer kimi armut begenmemekte haklı olabilirsin senin araçta ne tarz var acaba gelirsen misafirimiz ol adanaya eyvallah.
Alıntı:
Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı
çok şık olmuş o zaman =) cesaretinizden ötürü tebrik ederim :D:D
teşekür ederim kardeşim sanada inşalah daha güzelleri layıktır eminimki puntocular hakediyo çünki
Alıntı:
PLaTiNuN Nickli Üyeden Alıntı
Daha büyüğü yok muydu??
Şaka bi yana harbi crosspunto olmuş Ertuğ arkadaşımızın dediği gibi cesaretinizden ötürü bende tebrik ediyorum ama nasıl sıkıntılar çıkaracağını düşünmüşsünüzdür heralde...
Bizim muhitte de manyağın biri (lütfen alınmayın) tutmuş güzelim puntosuna borbet jant takmış bakakaldım ve tükürdüm sadece :D
zevkler ve renkler tartışılmaz yo kardeş nedeen alınim olurmu öyle şey teşekür ederim düşüncelerinden ötürü bene adanaya gelirseniz misafirim olun beklerim herzaman
Alıntı:
Cihan Nickli Üyeden Alıntı
Siteye gelmen geç oldu. Tanıştığımızda söylemiştim bu jant projesinden de o zaman bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam. 1,5 sene felan oldu galiba. Neyse sonunda oturtmuşsunuz :)
evet kardeş sonunda otutura bildim bir çok zorluga karşı dogrudur beklerim
Alıntı:
siromar Nickli Üyeden Alıntı
baya iddialı olmuş :)
lastik ebatları nedir merak ettim
Alıntı:
GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı
zevkler ve renkler tartışılmaz ama
sana bu jant ve lastiklerin getirisinden çok götürüsü olacağı kesin
yinede güle güle kullan
teşekür ederim ama bana getirisi çok oldu hemde
7 den 70 şe gerçek bu götürüsü ise 2ltre fazla mazot zaten biz adanalılar zevkine gezmeye düşkün insanlarız . yaksın mazotuda 2ltre mühim deyil
Alıntı:
mustafaf Nickli Üyeden Alıntı
bu mevzuyu bende hatırladım.anlatmıstın sanırım gecen yıl :) ılgınc bır GP olmus...
dogrudur kadeş adanaya beklerim iş yerimi biliyosunuz sanırım
-
sen begendiysen güle güle kullan arkadasım..yalnız iddalı bir secim..
------------------------
Alıntı:
anvil Nickli Üyeden Alıntı
no comment
off iptalim suan abi..bitirdin beni.. :D