Foruma iPhone, Blackberry, Android vb. ile erişebilmek için bir öneri
Merhaba arkadaslar.
İs yerinde internet erişimim güvenlik nedenleri ile kisitlandigi için artık foruma sık erisemiyorum.
Bir ay kadardır bir iphone sahibiyim ve is yerindeki internet ihtiyacımı Temel olarak iphone ile karşılıyorum :)
fakat en buyuk derdim forumda gezmek çok zor haliyle. Ufak ekranda kaydir zoomla vs. Forum siteleri için çok konforsuz.
Biraz arastirinca iphone ile forumlara erişmek için becerikli bir program buldum. Bu program forumun görüntüsünü iphone için optimize ediyor ve çok pratiklestiriyor. Fakat forum yoneticisinin ücretsiz bir kayıt yaptırıp ufak bir kurulum yapması gerekiyormuş.
Programın adı sitesi aşağıda. Forum yoneticisi arkadaslar uygun ve yararlı görürlerse eminim iphone kullanan arkadaşların hepsi çok mutlu lacaklardir. :))
- Online Community at your fingertips!
Re: Foruma iphone ile erisebilmek için adminlere bir öneri
Süper! Erdi kardes kurmuş programı şimdi haber verdi. Hemen actım iphone üzerinde ile girdim foruma. Çok rahat ve pratik bir program. İphone kullanıcılarına kesinlikle tavsiye ederim.
Re: Foruma iPhone ile erişebilmek için bir öneri
Degisiklik iphone ile görülüyor.
iphone üzerinde programını yüklerseniz ( appstore da mevcut ) bu programın icinden foruma girebiliyorsunuz. Hersey maile benzer sekilde büyük ve net görünüyor. Mesaj yazmak kolaylaşıyor.
Re: Foruma iPhone ile erişebilmek için bir öneri
Evet. Malesef iphone biraz para tuzağı :) ama uygulamadan ben memnun kaldım. Sık sık iphone ile forum gezmek zorunda kaldığım için safari bir yerden sonra yoruyor.
Bir ara ekran görüntülerini eklemeye çalışırım. Oldukça pratik buldum ben. Abone oldugum konuları direk görebiliyorum. Yeni mesajları gezebiliyorim. OEl mesajları inbixda gösteriyor. İyi düşünülmüş :)