arkadaşlar yaptığınız yorumlar için gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler artık puntosuzum yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun araç bursaya gitti ama grande puntocuya gitti yani fiat ailesini:)
Printable View
arkadaşlar yaptığınız yorumlar için gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler artık puntosuzum yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun araç bursaya gitti ama grande puntocuya gitti yani fiat ailesini:)
Canınız saolsun anıl aracın biri gider biri gelir sen yine burada kal ;) Hayırlı satışlar diliyorum ..
Hayırlı satışlar kanka sağlık olsun kısmet belki daha iyi bir GP ile dönersin ;)
Satmana Üzüldüm Anıl :( , Ama hayırlısı Olsun inş istedigin fiyata satarsın :) ...
çok teşekkür ederim:)bende üzülüyorum valla ama yapıcak bişey yok eğer satılırsa kendime göre bi araç almayı düşünüyorum bi arabadan 2 araç çıkarıcas babam kendine alıcak bişey ben kendime:)neyse hayırlısı o olsun artık:)
güzel yapmışsın arabayı aslında ama hayırlısı olsun.
teşekkür ederim cihan ama araba babamın üstüne olduğu için artık kendi arabam olsun çok isityorum oyüzden satıp 2 araç alıcas inşallah satılır biran önce ruhsatın arabanın kendi üzerine olması gibi varmı:)
Umarım istediğiniz fiyata gider ve istediğiniz gibi araçlar bulursunuz. Hayırlısı kardeşim...
çok sağol çok teşekkür ederim engin abicim:)
Hayırlı satışlar Anıl...
sağol ozan...
adaş hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle ;)
çok sağol adaş inşallah satılır bu ara:)
Ah bea satıılır mı hıc bu araba bea tamda aynı renk dıe sevınmısken bıtane daha geldı demısken satılır mı? ne dıyelım artık fazla soze gerek yok hayırlı satıslar ıns alan arkadsta senın kadar ıı bakar arabya hakkını verıırr bu arada kac km de arac?
çok teşekkür ederim inşallah yeni sahibi benim verdiğim özeni verir:)
hayırlısı olsun anıl...uzulme..
teşekkür ederim fırat çok sağol:)
Hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi bir araba alırsın tekrar hayırlı satışlar