Aşşağılığın biri vurup kaçmış
daha dün buraya konu açtım jantlar egilmiş diye yeni halletmiştim ki
sabah işe gitmek icin kalktıgım da arabama vurup kaçmışlar hem de az uz değil çökertmiş kaçmış aşşağılı herifin biri.
Yanımda bir araba vardı on tarafı da egik adamı buldum dovecektim. yemin billah etti yapmadım diye tir tir titredi herif. ben sovuyorum yapana o da benle sovuyor. sonra anladım ki o yapmamış adamın gunahını almışım, cunku kaportada beyazlıklar var beyaz bir araba vurdugu belli. Dun aksam arabayı koyarken beyaz bir L300 vardı dedim o yapmıstır gittim dukkanlarına 2 kız aynen onlara da kızdım bagırdım, dediler araba yok yapmamıstır bizimkiler. ama muhtemelen onlar cunku yuksek bir araba dedi sonra ustam. Araki bulasın gerci bulsam ne yapacam anca iki çakacam agzına rahatlayacam.
Allah'tan kaskoluydu araba da diyemiyorum. cunku kıyamıyorum arabama. yapılsada adi herifin tekinin vurup kaçması koyuyor adama. ben gozum gibi bakayım ellerimle sileyim toz kondurmayım ne olduugu belirsiz(aslında belirli de terbiyem el vermiyor) biri vurup kaçsın
off Allah'ım ne guzel bir sabahtı. Gene sukur icinde kızım eşim varken olmadı diyorum teselli bulmaya calısıyorum ama neysee
Allah beterinden saklasın gene şukur gene şukur...
https://i40.tinypic.com/10ia0xu.jpg