-
Tolga's BE 2416...King of the REDS!!!(YENİ RESİMLER 3. SAYFADA)
-
Güzel olmuş, kazasız belasız binmek nasip olur inşallah, ön kol dayama orjinal mi?
-
Ben bindiğimde kolçak varmıydı :S
-
-
Alıntı:
ms777 Nickli Üyeden Alıntı
Güzel olmuş, kazasız belasız binmek nasip olur inşallah, ön kol dayama orjinal mi?
teşekkürler,hayır kol dayama orijinal değil,ama gp lere çok çok uygun bi kolçak...
Alıntı:
OzzY Nickli Üyeden Alıntı
Ben bindiğimde kolçak varmıydı :S
hayır ozan sen bindiğinde yoktu :),aracın son rutuşlarını geçen cuma tamamladım..
Alıntı:
1964mustang Nickli Üyeden Alıntı
allah kaza bela vermesin
teşekkürler yusuf abi
-
Alıntı:
tolgaank88 Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler,hayır kol dayama orijinal değil,ama gp lere çok çok uygun bi kolçak...
Kesinlikle :D:D
-
tunalıdan gelirken bir gün domates atıcam camına kenara koymak neymiş görsen :D
-
güzel görünüyor kazasız belasız sürüşler :cool0000:
-
Alıntı:
grandecaglar Nickli Üyeden Alıntı
güzel görünüyor kazasız belasız sürüşler :cool0000:
şimdilik 1 kilo domatesi çakıyımda bakın nasıl oluyor :D
-
Alıntı:
KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı
yazık günah atma atacam diyorsan şöyle karışık sebze falan at :)
-
sote yap diyorsun :D neyse konuyu darma duman ettik tolgada uyuyor heralde bende yatıyım iyi geceler herkeze :D
-
iyi geceler orhan:cool0000:
-
tolga gule gule kazasız belasız kullan kardesim...
-
hayırlı olsun.ozellıkle jantlar cok ıı gorunuyor.
-
Bu arabayı en guzel kırmızı renk gosteriyor şunun asaletine bakın yaa yemede yanında yat:) siyah jantlarıda çakmış uzerine çok tatlı olmuş, Allah guzel gunlerde kazasız belasız binmeyi nasip etsin tolgacım:)
-
saat 6:00 ahmet rüyandamı gördün arabayı.
-
Amma geyik olmuş heee :D
Tolgacım aracın çok güzel maşallah güle güle kullan hayırlı olsun bu arada kolçak falan filan vs ... Ama dikkatli ol kıskananlar var :D
-
güzel araç kazasız belasız ...
-
-
Alıntı:
tunalıdan gelirken bir gün domates atıcam camına kenara koymak neymiş görsen :D
Alıntı:
Alıntı:
yazık günah atma atacam diyorsan şöyle karışık sebze falan at :)
Alıntı:
sote yap diyorsun :D neyse konuyu darma duman ettik tolgada uyuyor heralde bende yatıyım iyi geceler herkeze :D
vay beee,ben uyuduktan sonra neler neler olmuş,orhan tabi sen rahatsın aracın lojmanlarda,benimki sokak ortasında tabi,sen her uyandıgında acaba arabayı gece çektilermi diye bi düşünceyle uyanmak nedir bilmiyosun tabi...:D:D:D
Alıntı:
femoli Nickli Üyeden Alıntı
Amma geyik olmuş heee :D
Tolgacım aracın çok güzel maşallah güle güle kullan hayırlı olsun bu arada kolçak falan filan vs ... Ama dikkatli ol kıskananlar var :D
çok saol abi,kimin sayesinde aceba :D:D:D
-
İyi günlerde kullanın.Çok güzel görünüyor.
-
hep soyluyoruz yıne soyleyecem kırmızı gp lere bu jantlar cok yakısıyor...arka tarafta tek gozu yoran park sensorlerı.bı ara onlarıda boyatırsan dahada guzel olacaktır...kazasız belasız...
-
Alıntı:
mustafaf Nickli Üyeden Alıntı
hep soyluyoruz yıne soyleyecem kırmızı gp lere bu jantlar cok yakısıyor...arka tarafta tek gozu yoran park sensorlerı.bı ara onlarıda boyatırsan dahada guzel olacaktır...kazasız belasız...
saol mustafa abi,ya sensorleri boyayıp takalım dediler,ama bigun beklersiniz dediler,bende acelet ettim,sonra boyatırım dedim,daha sonra ise bi kaç boyatacıgım yer vardı hepsine birlikte yuklu bi miktar isteince servis,vazgeçtim bende :)...
-
Alıntı:
tolgaank88 Nickli Üyeden Alıntı
saol mustafa abi,ya sensorleri boyayıp takalım dediler,ama bigun beklersiniz dediler,bende acelet ettim,sonra boyatırım dedim,daha sonra ise bi kaç boyatacıgım yer vardı hepsine birlikte yuklu bi miktar isteince servis,vazgeçtim bende :)...
bahsettıgın yerler kapı kolları, yan aynalar, kampanalar, kalıperler ve park sensoru ıse hepsını mersınde 200ytl ye yaptırmıstık...(fıyat hakkında fıkrın olsun)
-
guzel olmuş hayırlı olsun
-
Alıntı:
mustafaf Nickli Üyeden Alıntı
bahsettıgın yerler kapı kolları, yan aynalar, kampanalar, kalıperler ve park sensoru ıse hepsını mersınde 200ytl ye yaptırmıstık...(fıyat hakkında fıkrın olsun)
tam üstüne bastın mustafa abi :),aynen onlar...bana bunlar için kartaşta 350 ytl fiyat istediler,evt abartmıyorum 350 ytl...Sprey boya alıp,kampana ve kaliperleri kavaklıdere otoda 40000 bakımında ücretsiz boyadılar...
daha sonra araca siyah ve kırmızı çizgiler uygulamaya karar verdim,çünkü nerden baksan tekrar bi 200 ytl gidicek kalanlar için,bunuda vermek içimden pek gelmedi.200 ytl ye daha farklı şeyler yaptırdım;film,plaka kalınlaştırma,plakalık arkasını karartma,ızgara boyama,egzoz ucu,kolçak vs gibi...
-
Tolga kocatepe, cenazeden şimdi geldim. Senin arabanın 5-6 araba aşağısına çektim. Senin araç fecii parlıyor ama yol kenarında temiz tutması zor olsa gerek.
-
Alıntı:
Tolga kocatepe, cenazeden şimdi geldim. Senin arabanın 5-6 araba aşağısına çektim. Senin araç fecii parlıyor ama yol kenarında temiz tutması zor olsa gerek.
gece domates falan atacam diyodun ne zaman yapacan:siritma:biraz kirlensin diimi
-
valla öğlen evde aklıma geldide dedim domates alıyım yanıma sonra dedim cenazeye gidiyoruz eğlenmenin anlamı yok diye bıraktım geri. Halbuki bugünde tertemiz etmiş arabayı güzel olurdu bir domates.
-
neyse başka zamana artık şaka falan bir yana hiç kirlenmez inş :cool:
-
Alıntı:
Alıntı:
valla öğlen evde aklıma geldide dedim domates alıyım yanıma sonra dedim cenazeye gidiyoruz eğlenmenin anlamı yok diye bıraktım geri. Halbuki bugünde tertemiz etmiş arabayı güzel olurdu bir domates.
gordum orhan senin aracı hatta tam evimin önune çekmişsin :D,dedim kendime orhan niyeti bozdu,kesin atmıştır domatesleri,ama bi iz yoktu arabada...
hayırdır kardeşim başınız sağolsun...
Alıntı:
neyse başka zamana artık şaka falan bir yana hiç kirlenmez inş :cool:
+2416 :D:D:D
inşallah hiçbirimizin aracı ozellikle yıkattıktan sonra hemen kirlenmez...
-
İş yerinde bir abimizin babası vefat etmişti onun cenazesi vardı.
Arabayıda bilerek oraya çektim sırf sen görüp kıllanasın diye zaten :D
-
Alıntı:
Arabayıda bilerek oraya çektim sırf sen görüp kıllanasın diye zaten :D
senin araba ordayken ben çıktım,aşağı doğru inerken gordum,jantlardan tanıdım :D
sonra hemen ani bi fren yapıp,durdum ve arabayı inceledim...hiç bi iz bulamayınca,dedimki sanırım karşıdaki şok marketten domates almaya gitmiş :D:D:D,hemen bastım uzaklaştım :D:D..aslında arıcaktım senide,benimde acele bi işim vardı,gelince arıyım dedim ama 2.40 gibi geldiğimde çıkmıştınız siz
-
düşünmen yeter tolga daha uygun bir zamanda bende sana uğramak isterim telefonun varmı bilmiyorumda yoksa bile :D korna ile ortalığı ayağa kaldırabilirim.
-
Tolgacım, kırmızı ve siyah uyumu süper olmuş GP'inde... Çok hoş görünüyor gerçekten...
KAzasız cezasız günlerde güle güle kullan..
KIRMIZI
SİYAH
En BÜYÜK --------------- ES ES :)
-
maaşşaallah maşaallah.kırmızı ve siyah mükemmel ikili yaaa. bayılıyorum ben bu renklere. kırımız siyah GENÇLER BİRLİİİ:D:D
-
teşekkürler arkadaşlar,aslında atıcagım bi kaç foto daha var,tatile çıktığım için kaldı,onlarıda bugun yarın atıyorum,tekrardan ilgilenen butun arkadaşlara teşekkürler...
-
Alıntı:
CaGRi Nickli Üyeden Alıntı
maaşşaallah maşaallah.kırmızı ve siyah mükemmel ikili yaaa. bayılıyorum ben bu renklere. kırımız siyah GENÇLER BİRLİİİ:D:D
cagri kendine de prim yapıyon gibi arada :D kırmızı siyah yozgatsporun renkleri bu arada :D
-
-