-
C segment araç önerir misiniz ?
Herkese selam arkadaşlar
Bravom için konu açmıştım hatırlarsanız . Aracımı sattım. Bu sefer nişanlım düğün istemiyorum deyince yeni araç aramaya başladık fakat insanın önünde birden çok seçenek olunca karar vermesi zor oluyor. Sizlerden yardım almak istedim.
Araçta olmazsa olmazlar sadece otomatik şanzıman birde c segment olması başka olmazsa olmazımız yok .
-
Cevap: C segment araç önerir misiniz ?
-
İlginiz için teşekkür ederim bütçe 86.000 tl
-
o fiyata d segmentide alınır al bi passat yapıştır hocam ama illla ki c ise bme 1.16 d ya da mersedes a serileri derim c segmenti denilince benim aklıma otomatik bravo geliyor nedense
-
Aslında passat fikri çok mantıklı ama o boyutlardaki bir aracı nişanlım kullanabilir mi orasını bilmiyorum. Şimdiye kadar hep c kullandı. Sonra ayda bir ön arka tampon far falan almayayım da :)
-
Alıntı:
Puntocu kemal Nickli Üyeden Alıntı
İlginiz için teşekkür ederim bütçe 86.000 tl
C segmenti değil D segmenti bile alınır. Peguet firmasına herkez geriden ön yargılı bakar. Ama bence 508 bakın. Gercekten güzel bir araç hesaplı ve donanımlıdır. Bakmanızı tavsiye ederim.
Yalnız bu bütçe ile kafa çok karışır secenkeler çok. :D
-
Merhabalar bence arabaya o kadar vermeyin. Alın düşük km 95 hp 1.3 multijet lounge full donanım punto bakın keyfinize. 86.000 TL sokağa park edilmez. Saygılarımla.
-
Normalde hayatta 86 bin tl yi araca vermem fakat evlenince amasya ya taşınıcam trafik az olduğundan ve otopark olduğundan fiyatı bu kadar yükselttim arkadaşların da önerisi ile D segment araç almaya karar verdim.
Önceki araçlarım hep fiat olduğundan değişiklik yapmak istiyorum :)
-
En fazla 30-40 aralığında herhangi bir aracı alır, arta kalan parayı iyi bir yatırım aracına uzun vadeli bağlardım yerinizde olsam. Sonrasında zaten hayallerinizin ötesinde bir araç edinir yine kalan miktarla ufak ufak yatırımlarımı sürdürürdüm. Ki şuan benim uyguladığım kişisel stratejimdir. Ekonomik ömrü dolana kadar punto ile devam. Tasarrufları ise yatırıma dönüştürüp beş-on yıl sonra hem kendime hem de çocuğuma iyi bir gelecek hazırlayabilmek amacım. Uzun vadede arabanız ne olursa olsun verdiğiniz para çöp olur. Sürekli model yenilemek kaydıyla paranızı kurtardığınızı düşünürsünüz ama esasında aldığınız her araç döviz ve altın bazında değer kaybetmeye devam eder. Diğer türlü ben bu parayı araç için ayırdım alacağım diyorsanız opel astra şanzımanın sorunsuzluğu, performans ve sessizliği bakımından doğru bir seçim olur.
-
Alıntı:
volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı
C segmenti değil D segmenti bile alınır. Peguet firmasına herkez geriden ön yargılı bakar. Ama bence 508 bakın. Gercekten güzel bir araç hesaplı ve donanımlıdır. Bakmanızı tavsiye ederim.
Yalnız bu bütçe ile kafa çok karışır secenkeler çok. :D
Şu an babamın 508 ini kullanıyorum gaz tepkisi ve 3. Vitese geçmesi haricinde her şey çok güzel . Fakat amasya gibi yerde Peugeot servisi bulmak çok zor ufak bir balata sorunu yüzünden 3 il gezmiştik istanbul da kullansam ilk alacağım araç olurdu kendileri zaten aldığım aracı kullanamazsak babam araçları değişiriz diyor 508 cepte şu anda :)
-
Hayat anlıktır. 1 sn sonrasını bile hesap edemediğimiz bir dünyada bence keyif alınacak bir şeyse imkan varsa alınabilir. İnsan C ve D segmentine binince gerçekten araba kullanmaktan daha bir keyif alıyor. Tabi punto ayrı onu bir kenara koyalım. Yok tasarruf edelim yok yatırım yapayım bu insanın zaten yaşam standartına bağlı. imkanlar dahilinde bence her zaman en iyisini kullanmak gerekir. Şahsen bende Honda civic kullanıyorum kullanması ayrı bir zevk uzun yolda verdiği rahatlık genişlik güvenlik her bakımdan huzur verebiliyor daha iyisi daha iyi zevk verir.
-
Alıntı:
feyzullah Nickli Üyeden Alıntı
En fazla 30-40 aralığında herhangi bir aracı alır, arta kalan parayı iyi bir yatırım aracına uzun vadeli bağlardım yerinizde olsam. Sonrasında zaten hayallerinizin ötesinde bir araç edinir yine kalan miktarla ufak ufak yatırımlarımı sürdürürdüm. Ki şuan benim uyguladığım kişisel stratejimdir. Ekonomik ömrü dolana kadar punto ile devam. Tasarrufları ise yatırıma dönüştürüp beş-on yıl sonra hem kendime hem de çocuğuma iyi bir gelecek hazırlayabilmek amacım. Uzun vadede arabanız ne olursa olsun verdiğiniz para çöp olur. Sürekli model yenilemek kaydıyla paranızı kurtardığınızı düşünürsünüz ama esasında aldığınız her araç döviz ve altın bazında değer kaybetmeye devam eder. Diğer türlü ben bu parayı araç için ayırdım alacağım diyorsanız opel astra şanzımanın sorunsuzluğu, performans ve sessizliği bakımından doğru bir seçim olur.
Normalde ben bir arabaya 86.000 tl yi hayatta vermem yarınımı düşünür yatırım yaparım fakat benim nişanlımın yarınları pek yok o yüzden yaşadığı sürede en iyi araçlara binsin en iyi şekilde yaşasın diye uğraşıyorum. Amasya ya taşınmamın sebebi de bu zaten.
Öneriler için teşekkür ediyorum sayenizde çok iyi modeller buldum çok zevkli insanlarsınız.
-
Alıntı:
Normalde ben bir arabaya 86.000 tl yi hayatta vermem yarınımı düşünür yatırım yaparım fakat benim nişanlımın yarınları pek yok o yüzden yaşadığı sürede en iyi araçlara binsin en iyi şekilde yaşasın diye uğraşıyorum. Amasya ya taşınmamın sebebi de bu zaten.
Öneriler için teşekkür ediyorum sayenizde çok iyi modeller buldum çok zevkli insanlarsınız.
Umarım herşey gönlünüzce olur. Amasya şirin ve güzel bir şehir. D sınıfı olarak superb'i de seçenekleriniz arasına ekleyebilirsiniz.
-
1 hafta içinde aşağıdakilerden birini alabilirim
Passat 1.4 tsi comfortline dsg 2014
Skoda superb 1.6 tdi dsg 2014 ( bütçe sorun yapabilir)
Peugeot 508 otomatik 2014
Opel astra j kasanın otomatiği nasıldır yorumlarda baya kötülemişler .
-
BMW :) gerisi hikaye dostum
-
Bmw biraz bütçemi aşar gibi sanki :)
-
84 civarlarında Mercedes A180 olabilir bence. İmkanım olsa bir dk. Düşünmem bu arabayı alırım zevkler ve renkler tabi ama bu araba çok hoşuma gidiyor. Bayanda çok rahat kullanır.
-
Evet arkadaşlarım sabah nişanlıma D segment araç kullandırdım sonuç ; kırılıp düşen tampon. Babama verdiğim hesap. Kaportacı selami ustaya vereceğim para. Kısaca hüsran. Ben D segment alırsam o araba 1 ay olmadan ya pert olur yada hurdaya çıkar o yüzden c almayı düşünüyoruz heleki bu sabahki manzaradan sonra kesin c :)
-
son mesajınızdan sonra alacağınız araç kesinlikle hb olmalı diye düşünüyorum ufak bir liste yaparsak
Peugeot 308 1.6 bluehdi otomatik 2016 (full donanım)
Fiat punto 1.3 m jet dualogic lounge 2014 (full donanım)
Vw golf 1.4 tsı dsg comfortline 2015 (orta donanım)
Opel astra 1.6 cdtı 2015 (orta donanım)
Seat leon 1.4 tsı dsg fr 2015 (full donanım)
Mercedes benz a 180 7g.tronic 2014 (baz donanım)
Fiat bravo 1.6 m.jet dualogic sport style (full donanım)
Liste bu şekilde oluyor dualogic alırsanız servis yönünden amasyada biraz sorun yaşayabilirsiniz fakat çözülmeyecek sorun yoktur . Bu arada amasyaya taşınırsanız görüşmek isterim :) araç seçmek zordur kolay gelsin .
-
Alıntı:
1 hafta içinde aşağıdakilerden birini alabilirim
Passat 1.4 tsi comfortline dsg 2014
Skoda superb 1.6 tdi dsg 2014 ( bütçe sorun yapabilir)
Peugeot 508 otomatik 2014
Opel astra j kasanın otomatiği nasıldır yorumlarda baya kötülemişler .
Opel'in yeninesil otomatiklerinde bildiğim kadarıyla baskı balata yok. Yağ basıncı ile çalışıyor. Sorunsuz bir sistem gibi görünüyor. Forumda M Kavruk üstad bu konuda oldukça geniş bilgi sahibi. Kendisine yazarsanız otomatik oplein tüm detaylarını sizinle paylaşır.
-
Alıntı:
Evet arkadaşlarım sabah nişanlıma D segment araç kullandırdım sonuç ; kırılıp düşen tampon. Babama verdiğim hesap. Kaportacı selami ustaya vereceğim para. Kısaca hüsran. Ben D segment alırsam o araba 1 ay olmadan ya pert olur yada hurdaya çıkar o yüzden c almayı düşünüyoruz heleki bu sabahki manzaradan sonra kesin c :)
C segmentte aynı olacaktır. Bayanların şu frenle gaz olayı tam bir macera. birde ben onu görmedim unutttum heyecanlandım. bunları her zaman duyarsınız. 308 yada honda civic gibi bir araç alın o zaman. hondada sağlam araçtır.
-
-
Alıntı:
halilimo Nickli Üyeden Alıntı
Qashqai derim.
Biraz büyük olur sanki bayan da kullanıcağı için :)
-
Alıntı:
C segmentte aynı olacaktır. Bayanların şu frenle gaz olayı tam bir macera. birde ben onu görmedim unutttum heyecanlandım. bunları her zaman duyarsınız. 308 yada honda civic gibi bir araç alın o zaman. hondada sağlam araçtır.
Evet aynısını c segmentte de yaşayacağım . Nişanlım Son yaşadığı olaylardan sonra eskisi gibi araba kullanamıyor maalesef .
Şu an beğendiğimiz kesin alabileceğimiz araçlar
1.honda civic 2017
2.Peugeot 308 2016
3.egea hb 2017 lounge p.
Astra k yı da eklemek isterdim fakat nişanlım sıcak bakmadı. Yeni honda civic nasıldır öneriyor musunuz?
-
Honda civic 2017, alacaksanız Temmuz 15 den sonra üretim bandından inmiş alın. Kesinlik le bayide bekleyen aracı almayın. Bu tarihten önce ki fc5 yeni Honda larda tavan direğinin üst tarafında kendiliğinden oluşan bir çökme sorunu var. Temmuz 15 ten sonra fabrikadan çıkan Honda larda bu yok
Yeni Honda çok güzel bir araç rs sport modeli performans olarak çok iyi. D sekmentine yakın bir kalitesi var.
-
Çökme sorununu duymamıştım uyarınız için teşekkürler.
Hondayı baya inceledim çok ilgi çekici bir tasarımı var. Ben buradayım diye bağırıyor resmen :) Alabileceğim en mantıklı seçim olduğunu düşünüyorum. Zaten alacağımız araç büyük ihtimalle benzinli olacaktır.
-
Gonlumden gecen bravo sport style sky dome duallogic de sikinti yok bravolarda bildigim kadariyla olursada hergun olmicakya ankara da felan baktirirsiniz ama o butceye bmw 1 16d dizel bir motor alin peformans ve ekinimi icin derim
-
Bmw 1.16 modelinin hangi paketini ve hangi yıl üretim olanını öneriyorsunuz ?
Önceki aracım bravo idi bildiğiniz üzere biraz değişim yapmak istiyoruz.
-
Astra j COSMO alın..1.6 dizel 136 BG otomatik..
-
Herkese önerileri için teşekkürler arkadaşlar
Alınan araç ;
Egea hatchback
1.6 e torq - at6 şanzıman
Lounge plus - alev kırmızı
Diğer markaların bayilerine gittiğimde en az 3 ay beklemem gerekiyordu. Birde fiat a bakalım derken egea mız oldu :)
-
-
-
Hayırlı olsun ne kadara geldi araç.
-
Alıntı:
Hayırlı olsun ne kadara geldi araç.
Çok sağolun 87.300 e alındı araç.
-
Alıntı:
Çok sağolun 87.300 e alındı araç.
müsait zamanınızda iç torpido kısmının bir resmini atarmısınız. Arka koltuktan dopru cekilmiş. yolcu aırbag kısmının yakından resmini falan.
-
Egea' nız hayırlı olsun,
İlk bir kaç bin km rodajda fazla zorlamayın, hemde havalar aşırı sıcakken.
-
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
Egea' nız hayırlı olsun,
İlk bir kaç bin km rodajda fazla zorlamayın, hemde havalar aşırı sıcakken.
Çok sağolun
Önerinizi uygulayacağım.
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
-
Çok sağolun. Kazasız belasız sürüşler dilerim sizlere .
-
Hayırlı olsun kazasız belasız.