Var mı Aralıkta askere giden??
Printable View
Var mı Aralıkta askere giden??
ben.....:)
Abi sen ancak müdürlerle gidersin askere :P
(anladın sen onu) :D
zaten onlarla gidiyoz....:)
where is the party at? :)
oooo.... biz yaşlanmışız artık.. 281 dönem piyade teğmen... he he he...... hayırdır murat ne partisi.. sen oltanı hazırlasana..
emre kimse yoksa ben geleyim :)
:D:D:D devam komedi son hız :D
Olm sende bu şans varken kesin bu kalıpla komando olursun :) PKK kulağı isterükk :D
Kapalı garaj istiyorsan sen askerdeyken GP ye ve diğer makineye gözüm gibi bakarım walla anladın sen onu :D
Murat ne zaman ıslatıyoruz bilader haber bekliyorum :)
Şİmdiden hayırlı teskereler.Benbe 283 dönem dim.Zaman hızlı akıyor.
abim de gidiyo 12 aralıkta uğurluyoruz... :)
55'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI, KIRKLARELİ
17 Mayıs'ta görüşmek üzere, GpTR ailesi, kendinize iyi bakın....
hadi yaw vay be kendine çok iyi bak bilader görüşürüz gerçi hayırlı tezkereler :):):):)
Neyse, şutladık bugün Emre'yi... :) Tesadüf eseri, Eren'in abisiyle aynı yere düşmüşler. Orada rastlaştık... Şimdiden badisini buldu köftehor... :)
Askere gidecek olan tüm arkadaşlarıma hayırlı teskereler diliyorum.
Sevgili Askerimiz Emre (Dagored) 18 Mayısda (1 gün izin kullanmış) gelecek. Ama o gelmeden ben gittim, yerinde görüdüm geldim. :)
Herkese çok selamı var... Şafak fena halde sıkıştırmaya başlamış arkadaşı. Ama genel olarak iyiydi...
https://img296.imageshack.us/img296/...zkoy067zf4.jpg
https://img291.imageshack.us/img291/...zkoy070zx4.jpg
Way çok iyi olmuş ,iyi yapmışsın ibrahim asker baya iyi göründü gözüme ,son günler zor geçer elbette hayırlı teskereler diliyorum biran önce bitirip aramızda olası dileğiyle :) Özletti kendini..
Özledim Emre'mi bee... :(
hayırLısı bakaLım az kaLmış az. dagored'in dönüşü muhteşem oLacak : )
Wayyy Emre kardeşime bak bea koç gibi asker olmuş da dönmesine şurda 20 gün kalmış, bize zaman ne çabuk geçiyo daha gittiği günü dün gibi hatırlıyorum ama ona zaman geçmemiştir tabi hiç :) Biraz zayıflamış gibim sanki ama...
Emre biraz ufalmış mı ne ;)
Askerlik adamı inceltir :D
Valla bende dedim, sen zayıflamışsın diye ama ısrarla kabul etmedi.
Daha önce zayıflamış 84 kilo'ya inmiş ama şimdi gittiği kiloda imiş (90)..
Ama bencede kesinlikle zayıflamış yada arkadaş kas yapmış, günde 4 saat sancak nöbeti tutarken...
Tabi küçülmüş diyenler küçük bir ayrıntıyı atlamasın, Emre'nin yanında ben duruyorum...:)
O zaman İbrahim kilo almış büyümüş kardeşim :)
hehehhehhhe:D:D:D evet ibrahim o faktörü unutmuştuk :D
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, evet az kaldı yakın zamanda aranıza dönüyorum.. :)
Evet İbrahimin ziyareti çok iyi geldi bana da kendisine tekrar teşekkür ederim.. :)
Gerçekten de şafak baya bi sıkıştırıyor.
Demem şudur ki ; Şafak olmuş kurma kolunu çek, bağla, atım yatağını kontrol et :P
Yedin Bitirdin Be Askerligii...
Emre bitti mi ne kaldı kardeşim?