Arkadaşlar aracımın kumandası, aracın yanına gitmezsem almıyor.
Sizdede böylemi?
Pilini değiştirdim yine aynı?
Ne yapmalıyım ki adının hakkını versin uzaktan kumandam :)
Printable View
Arkadaşlar aracımın kumandası, aracın yanına gitmezsem almıyor.
Sizdede böylemi?
Pilini değiştirdim yine aynı?
Ne yapmalıyım ki adının hakkını versin uzaktan kumandam :)
kumandanın sağlam olduğunu kumanda ışığı yanıp söndüğünü görüyorsanız...sorun tam olarak bu olabilir?
yüksek gerilim hattının yakınında kalıyorsa aracınız almaz sinyalleri yüksek gerilim hattı yönünden atıyor
aracınızı başka yere çekip öyle deneyin
arabayla kumandanın arasına para sıkışmış :D
Başka önerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Bende sanirim 50m ye kadar cekiyor sizin kumanda da sikinti var
benimkide almıyor ama film yaptırdıktan sonra oldu. 15-20 metre menzili var şu an. eski ibiza 200 metreden alırdı valla buna hayret ediyorum..
benimde nereden baksan 50 metreden alıyor üzerinde de en koyu film var aklıma pilden başka birşey gelmiyor sende değiştirdim diyorsun
serviste değerlerini ölçtürebilirsiniz belki kumanda pilden yeterli akımı çekemiyor olabilir.
Cam filmi bende de var ancak en kötüsü 50-60 metre mesafeden çalışıyor. Sadece pil zayıfladığında sorun oluyor ki sizde yeni değiştirdim demişsiniz.
Geriye sadece yeni takılan pilin bayat olması ihtimali kalıyor. Başka bir pil ile deneyin isterseniz.
Yok arkadaşlar 50-60m olsa razıyım hatta 20m ye bile razıyım. Bırakın 50m yi 50cm den zorla açıyor. Kumandaya baktırcaz artık... :(
abıcım hıc ugrasma bendede vardı hatta 1 pili 2 haftada bıtırıyordu.Gittim 1011 kavsagının ılerısınde petlas lastıkcıyı gecınce ısıklara gelmeden sağ tarafta anahtarcı var ımmobılezır la ılgılenen anahtarcı var sağ kolda 50 tl ye yenı anahtar yaptırdım.şimdi çok iyi bence gıt :)
Araç kumandaları kızılötesi olmadığı, için film vs etkisi olmaması gerekiyor.
3yaşında aldığım aracımın kumandası makul seviyelerde çekiyordu, ancakl son 2-3 aydır 5mt mesafeden bile anca alıyor.
Çooook büyük ihtimalle pil zayıflaması.
Pilini değiştirdiğimizde düzelecektir.
:) Sağol gerek kalmadı :)
Pilini değiştirdim, yine aynı.
Şimdi serviten geliyorum. Biraz mutluyum:) Birazda düşünceli.
Kafama takılan bazı şeylerde vardı onlarıda sordum.
Anahtarı söyledim. Denediler. Değişmesi gerekiyor dediler. Pilini falan ölçtüler, gayet iyi 3.3v.
Far motorumu sordum, farı çarpmışlar, kırılmış o yüzden çalışmıyormuş. 300küsür fiyat verdiler far için.
Aracımın eski sahibi garanti uzatma yapmış ve garantinin dolmasına daha 3 ay varmış. Beni Baya bi mutlu etti. Peki kumanda Garantiden mi değişiyor dedim evet dedi. Yedek anahtarı varmı diye sordular var dedim. Keykod kartı varmı dediler yok dedim. O olmadan kodlayamıyorlarmış, onun siparişini verceksiniz dediler, ücretlimi dedim evet dediler. 75tl imiş fiyatı. Bir kart için bu 75tl çok değilmi arkadaşlar?
Harun arkadaşım bu yüzden gerek kalmadı dedim 50tl verip yansanayi alcama 25 daha veririm diye düşünüyorum.
Orjiinalden şaşmayın orijinall iyidir ;)
Sent my iPad 2 using
arabadaki alıcısında sorun olabilir..
hangi servis merak ettim?
Eskişehiryolu üzeri Ağaçlı fiat.
Estafirullah neden yanlış anlayayım. Aracımı Adanadan aldım. Adanada kayınpederim baktırdı arabaya. İŞlerimden dolayı ben gidemedim. Kumandayı denemek hangimizin aklına gelir ki :) "Dur bi 50m uzağa gideyim bakalım kumanda çekiyomu" diye. :) Aracın en fazla 1-2m uzağından inceledim devrini almaya gittiğimde, Kumanda da bir sıkıntı yoktu.
Araç 2008 model 33binde. Km'si orjinal. Serviste onayladı.
geçenlerde şey farketmiştim,sustayı açıp kafamı kaşırken yanlışlıkla elim açmaya bastı.. Mesafeyi çok artırıyor :D
Telefonla kapı açanlar gibi değil mi?
benimde anahtar suya düşmüştü ve tuhaflaşmıştı... ilk bikaç gün kumanda çalışmadı sonra sadece kapatmaya çalışmaya başladı... birkaç ay arabayı kitliyor gayet güzel, ama açmıyordu( arada açıyordu nadiren) ve zamanla düzeldi yavaş yavaş ve şu an 10-15 metreden rahat açıyor- kapıyor, daha da uzaktan denemedim... öyle bir durum olmuş olabilir,zamanla düzelebilir belki de...
Bunu daha önce bir arkadaşımdan duymuştum ve onların evinden yolun karşı tarafındaki otoparkta duran aracıma müdahale edebilmiştik. Sebebinin beynimizin yaydığı dalgalar ve sinyaller olduğunu söylemişti. Bilimsel olarak ne kadar doğru veya yanlış bilmiyorum ancak işe yaradığını görmek beni de çok şaşırtmıştı :)
Yok arkadaşlar :) benim kumanda bozuk :D O bile işe yaramıyor :D
Değişecek verdik, siparişi :) Hayırlısı olsun :)
hayırlı olsun abi. kumandayı kafaya dayayıp kapıları açıcam diye tümor sahibi olmaya gerek yok :)
değiştirmek doğru karar olmuş.
Araç içindeki alıcıdan kaynaklı değildir inş.