Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.Yaklaşık 2 aydır temiz bir Dynamic GP ariyorum hala bulabilmiş değilim.Tercihen gümüş gri renkte veya Beyaz da olabilir.Maksimum çıkabileceğim fiyat 18-19 arası.İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Printable View
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.Yaklaşık 2 aydır temiz bir Dynamic GP ariyorum hala bulabilmiş değilim.Tercihen gümüş gri renkte veya Beyaz da olabilir.Maksimum çıkabileceğim fiyat 18-19 arası.İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Hoşgeldin aramıza umarım aradıgını forumumuzda bulabilirsin.Bi kaç gün önce 2008 model active aracımı saatım 19.5'e.Aşşagıdaki linklere bi bak istersen..
https://forum.grandepuntotr.com/ilan...e-dynamic.html
https://forum.grandepuntotr.com/ilan...sport-kit.html
bu arada Mersın'dekı uye arkadaslardan bırı 2008 model tıtanyum grı 23.000 km. de 1.3 multıjet 75HP actıve satıyor.23.000ytl ıstıyordu.dynamıc demıssınız ama aklınızda bulunsun yınede...
Arkadaşlar bu araca bir bakabilir misiniz rica etsem.Rengi dışında fena değil gibi.Çelik gri olsaydı hiç düşünmeden alırdım.Ama istediğim renkte bulamayacak gibiyim.Buna rağzı mı olsam?
Tofaş - Fiat > Punto > Grande Punto 1.4 Fire Emotion > 28.000bin km de orjınal #11338533 - Sahibinden.com
Bu aracının fiyatı çok düşük değil mi?
Valla temiz araba ise renk falan önemli değil bence..
o zaman şu daha da ilginç gelecektir size.17.500 teklif ettim düşüneceğini söyledi arkadaş.
boyalı deilse iyi fiyat..
İyi fiyat derken değerinin altında bi fiyat mı acaba?yoksa olması gereken gibi mi.Biraz kurt düştü şimdi içime eğer değerinin altında ise bi sorun mu var acaba diye..
sıfırı senin teklif ettiginden 10 milyar fazla olan bi araç.2 yıllık ve daha 28,000 km yapmış..ne bilim boyalı fln deilse anında satılır o paraya..
Aracın rengi arizona beji zannedersem. Aynı renk, fire dynamic, 2007 model ve 34000 km de 19000 liraya aldım. (bir hafta oldu). Herkez iyi bir fiyata aldığımı söylüyor. Ama benim aracımda en ufak bir kusur yok ve servis bakımlı. Eğer bu araç da aynı temizlikte ise hiç düşünme al derim. (Üstelik emotion.)
arkadaşlar dikkat ederseniz o araç emotion değil
ne çelik jant var ne park sensörü yanlış o ilan
Sahibinden Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - 19.950 YTL - Araba.Com
birde böyle bir araç var..Böyle yazıyorum ama umarım rahatsız etmiyorumdur sizleri.İlk aracım olacak belkide bu yüzden bu kadar pimpirikli yaklaşıyorumdur.ilgilerinize çok teşekkür ederim.
bana dieri pek active gibi de gelmedi..sisler var,kapı kolları ve aynalar gövde rengi,tek eksigi park sensörü..gerçi digerlerini kendide yaptırmış olablr ama bilemicem..
1,4 dynamicde fena deil ama azcık km'si fazlaymıs..
Hakan bey, iki aracada baktım ama benim fikrim 2006-2007 model km yapmıs dynamic alacagına 2008 model active al derim..
TofaÅŸ - Fiat > Punto > Grande Punto 1.4 Fire Active > 5600 KM DE PUNTO #9526767 - Sahibinden.com şuna bi bak derim
Aslına bakarsanız 1 hafta öncesine kadar ha active ha dynamic yada emotion ne denk gelse alabilirdim.çünkü aralarındaki farklardan bi haberdim.Ama bu site sayesinde istediğim modelin dynamic veya emotiondan biri olduğunu anladım.Yani modeller arasındaki farkın farkına vardım:)Mesela active de ayna ve kapı kolları gövde renginde değil,bu benim için önemli bir ayrıntı bir de klima dijital değil sanırım ve yol bilg. 2 satır.Aldığım araca en az 5 yıl binmeyi düşünüyorum o yüzden de olmuşken biraz tatminkar bi araç olmasından yanayım.Ama elimdeki para da belli sonuçta, diyebilirsiniz o paraya çok şey istiyorsun ama denk gelirse diye bi ümit benimki de işte..Ben İzmir'de Matematik öğretmeniyim,işten eve evden işe gideceğimden pek fazla kilometre yapmam arabamla,gerçi sizler daha iyi bilirsiniz km az olsa daha iyi olur tabiki.Bu siteyi şans eseri buldum ve iyiki de bulmuşum diyorum değerli fikirlerinizi benimle paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim.
Sahibinden Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - 19.950 YTL - Araba.Com
Tofaş - Fiat > Punto > Grande Punto 1.4 Fire Emotion > 28.000bin km de orjınal #11338533 - Sahibinden.com
bunların 2side dynamic. ancak gri olan StarJet arizona beji olan Fire (yazmış tabii donanımı yanlış bilen motoru doğru biliyomudur ayrı :D)
bu 2si arasından benim tercihim gri olan olurdu tabii boyanmasının sebebi gerçekten çizikse...