Büyükçekmece Birmot da Rezalet!!!
Arkadaslar gecen gun aracimi boyu koruyucu yaptirmaya goturdum. Boya koruyucu haricinde birde aldıgım park sensörünü taktırcaktım.neyse bu işlemler yapıldı halledildi tam servisten cıktım ama sol ön taraftan gelen bi ses benim dikkatimi cekti. bende hemen gerisin geri servise girdim. Ve bu sesin nedeninin ne oldugunu sordum. Hemen müşteri temsilcisi bir beyfendiye sordum oda halledicez gibi bişi soyledi . neyse bende bekleme alanında beklerken aracımın 2 kişi tarafından dışarı cıkarıldıgını gördüm ve aşagıya indim,maksat sesin tespitini yapmakmıs.Ama arac geldiginde sol arka taraftaki bir beyazlık dikkatimi cekti . yaklaştıgımda aracın biryere vuruldugunu farkettim. Bunu görüştüğüm müşteri temsilcisine söyledim oda boya koruyucu yapan ve park sensörünü takan şahıslara sordu Tabi bişey söylerler mi hepsinin yanıtı
- BEN FAKETMEDIM!
Ama musteri temsilcimiz de sabah geldiginde aracta bu hasar yoktu diyo sonradan o iki kisi taraan disari cikarildiktan sonra olanlar oldu Hem Madur Oldum Hemde Hicbir Birmot Servisine Gitmicemi Hatta Gitmemeli Oldugumu Anladim...
Olay Böyleyken Böyle Yazıklar Olsun Koskoca Birmot a...