-
Ufak bir kaza
arkadaşlar malesef ufak bir kaza geçirdim ama benim hatam park yaparken geri geri bir yüksek kaldırım ve direği görmedim arka tampon sol tarafı baya bir çizildi... sabah sabah bu kadar olur... neyse bişey öğrenmek istiyorum... ne yapmam gerekir bunu kaskoya falan karşılatabilirmiyiz yada kendimiz mi yaptırırızz... yardım ederseniz sevinirim... saygılar...
-
kasko karşılar. :cool:Rapora bile gerek yok, servise götürün halleder onlar sigorta şirketiyle. Ancak kaskodan yaptırmak demek azımsanmayacak bir tutar olan kazasızlık indirimini yitirmek demek..:agri: Bence servis 200lira veye daha altı bir tutar söylerse cebinizden yaptırın.. Canınızıda hiç sıkmayın, kazadır olur.. Yeterki size bir şey olmasın:cool:
-
Çizik ne kadar büyüklükte.Auto King te yaptırabileceğiniz gibi bir şey ise orada indiriminiz bozulmadan hallettirebilirsiniz
-
Aracınız kaskolu ise oto king ücretsiz yapıyor kaskonuz bozulmadan!!!!
-
oto king kasko firmalarının anlaşmalı olduklarında her kaskoda var olan ( özel olarak ücret düşsün diye çıkartılmasını istemediyseniz) 3x30cm=90 cm2 çapındaki çizikleri hasarsızlık indirimini bozmadan servis imkanı sağlıyor. Ben yaptırdım memnunum yalnız aracı içini biraz pis alabiliyorsunuz, bununda sebebi işlemler sırasında camlar açık tutulduğundan kaynaklanıyormuş. Geçmiş olsun bu arada.
-
teşekürler arkadaşlar allah kimsenin başına vermesin böyle şeyler... bişey daha soracam araç kaskolu da bu auto king nasıl ücretsiz yapıyor ben tutanak falan tutmadımki nasıl yapabiliriz biraz açıklarmısınızz?
-
kasko teminatlarının içinde mevcut olan ücretsiz mini onarım maddesi kasko poliçenizde yazıyorsa..autoking firması bu hizmeti vermektedir..tutanak tutturmaya gerek yoktur..ancak yukarıda dendiği gibi yıllık oranda:3 * 30 cm gibi bir kotası vardır bu hizmet hasarsızlık indiriminin bozulmasına etken değildir..kaskoların sunduğu küçük bir jestdir. ancak sunuda belirteyim bazı autoking firmalarında bu hizmet biraz sallapati işlenmektir verilen hizmette..aracınızı onarımdan çıktıktan sonra boya gören bolgeleri 3-4 farklı gün ışığında kontrol ediniz..ağarma - renk tutmaması gibi etkenlere dikkat ediniz..gölge , güneş , ısıklı kapalı mekan gibi yerlerde hemen kontrol edin aksi takdirde zaman gecırmeden işlemin tekrar yapılmasını talep edin..
bu arada aracın çizik bolgesinin fotoğrafını çekip koyarsan, daha önce bu hizmetten yararlanan arkadaslar A.king in bu problemi çözüp çözemeyecegi hakkında yorum yapabilir...geçmis olsun
-
gecmis olsun nazara geldiniz herhalde.uzucu durum tabi allah kimseye vermesin...
-
-
birde pek bilinen bişey değil mini onarıma girmez derlerse tüm haklarınızı kullanarak yaptırmayı teklif edin yapıyolar.
-
geçmiş olsun, arkadaşlarında dediği gibi en kötü ihtimalle kaskonuz bozulur ama yinede cebinizden para çıkmadan kaskodan yaptırabilirsiniz ...
-
Hüseyin geçmiş olsun,
Denildiği gibi eğer kaskonuz kapsamında ise Autoking ile yaptırabilirsiniz.Bunun dışında daha geniş hasarlar için kasko da olabilir.Eğer kasko vasıtasıyla yapılacaksa onarım ücreti %90 hasarsızlık indiriminden fazla olur...
-
üzücü bir durum geçmiş olsun..
-
-
Geçmiş olsun Hüseyin, umarım bu yaşadığın son tatsız durum olur! ;)
-
çok geçmiş olsun araç yerine gelir....Auto kingi öneriyorum hemen yapıyorlar tampon patlağını bile öyle güzel yapıyorlar ki hayret edersin.sanki aracı galeriden cıkarıyomuşşun gibi hisse kapılıyorsun :)
-
rkadaşlar herkeze teşekürler fiat servisine götürdüm orada bir arkadaş var bana yardımcı oldu fazla önemli bişey yokmuş sildi mildi cilaladı ufak tefek cizikler dışında bişey kalmadı sağolsun birazda göcük kaldı ama oda nazarı olsun dediler ama şimdilik iyi durumda teşekürler tekrar
-
sifir yanasma huyumdan dolayi benim on ve arka tamponda derin cizikler var servis yarim boya 125 ytl fiat verdi bence hic bozdurma kaskoyu arti yine olucagindan eminim.yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim.ayrica rutus ta kurtarmiyo