-
Eve gelen esrarengiz paket...
-
yok yok bu insan yapımı olamaz. bu başka bişi :D ooof ooff. allah sahbine bağışlasn. maşaallaah. :D
-
aman allahım ya nasıl bir tasarımdırdı yaa ınanılmaz bise kelımelerın kıfayetsiz kaldıgı an bu sanırım...
-
bu gunleride gorecez mi acaba...:D:D
-
-
yok abi kesin paintle yapılmştır bu , photoshop bile bu kadr iyisini yapaamazz :D
-
Ben birşey diyemiyorum:):)
-
-
aracın içinin renk kombinasyonu dışında herşey harika bir gün bizlere de nasip olur inşallah
-
roberto carlosadamı böle geldi yani:D
-
2030 yılında bu modeline bineriz inşallah :D
-
Alıntı:
Punto_Can Nickli Üyeden Alıntı
2030 yılında bu modeline bineriz inşallah :D
bence fazla cömert davranma.... 2030...! yani sanırım lambo'nun en eskilerinden biri olan CONTAC modelini şimdi almayı bir dene derim ben çünki yanılmıyorsam onun yerine bir GP T-JET filosu kurardın :) ve yine yanılmıyorsam 80 model civarı CONTAC :)
lambo'ya gelince fazla söze gerek yok ne de olsa italyan...
-
yalnız arkadaslar baslıga bakın eve gelen esrarengiz paket siz dusunun siz ewde yoksunuz ve bole bi paket yanlıslıkla size gelio ve anneniz hayr bızım degıl die postacının teslımanıtı red edio:D:D:D:D
-
yok be ben beğenmedim one ole yaw ,bedava verseler binmem ...
Kedi çiğer ilşkisi .Ben bir ağzımı silip geleyim :D:D:D:D
-
Bu ne ya arkadaşlar yapmayın etmeyin göstermeyin böyle şeyler. Olan var olmayan var :D
-
acaba 100 km.de ne kadar yakıyor :D:D
-
mauhauahuahuahuahuahuahuahua koptum dostum. aklına bu mu geldi :) Her 100 km de bir Can yakıyor :D
-
valla bu paket kutu her neyse açılana kadar heralde ben dayanamaz bayılırım ahahhahaha:D:D
-
100 km sini bilmem de diablo vt içinde 30 ytl lik yakıt olmassa marşı basmıyo... :)
normal kullanım şehir içi km de 50 ykr civarı basınca 1 ytl yi geçebiliyo... :)
şehirler arası yolda min 35 ykr (85 km sabit hızda bende bu araba olsa öyle gitmem :D ) basınca ortalama olarak yine 80 ykr falan km deki tüketimi... :)
ki bu vt nin sahibinin ağzından hane reventon un motorunun daa büük olduunu düşünürsek daa da yüksektir değerler... :)