merhaba arkadaşlar adım adem 28 yaşındayım inşaat firmasında muhasebe ve personelden sorumlyum. aranıza katılalı 2 gün oldu sonunda siyah rüzgarımı aldım :cool:forum daki paylaşım harika artık aranızda bizde varız..
Printable View
merhaba arkadaşlar adım adem 28 yaşındayım inşaat firmasında muhasebe ve personelden sorumlyum. aranıza katılalı 2 gün oldu sonunda siyah rüzgarımı aldım :cool:forum daki paylaşım harika artık aranızda bizde varız..
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar aracınızda hayırlı olsun
Aramıza hoş geldin Adem! Keyifli muhabbetler dilerim forumda... ;)
saol murat gp hakkında bir çok şeyi sora sora forumdaki arkadaşlardan öğrenicez...
aramıza hoşgeldiniz,umarım forumumuzda iyi vakit geçirirsiniz...
hosgeldıniz keyıflı forumlar dilerim...
aramıza hoşgeldin dostum
aramıza hoş geldin adem keyifli ve aktif forumlar
Hoşgeldin Adem...
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. Aramıza hoşgeldiniz...
hoşgeldiniz
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. iyi vakit geçireceğime inanıyorum.
adem hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum.
eyvallah selçuk saol kardeşim
Bir mitsubishi kullanıcısı olarak olayı kıskançlıkla ve esefle izlemekteyim...Biraz inceleme fırsatı buldumda....Forumunuz gerçekten ciddi biçimde aktif ve keyifli ...
Bir grandepunto sahibi değilim ama beni aranıza kabul ederseniz sevinirim ...
Hiç ses etmem...Valla ...Bi köşede durur sizi dinlerim...
Bu arada yukardaki kullanıcıyla soyisim benzerliği kafa karıştırmasın ...
Biraderim olur kendileri....Ve berbat bi şöfördür....Kendinisine dikkat ediniz...Kendisi trafik canavarı kelimesinin tam karşılığıdır...
Bildiğiniz ne varsa öğretiverin ....
Hani eskiler çocuklarını tamirciye bırakırlaşmış ya..."Eti senin kemiği benim" derlermiş...O misal...Eti sizin kemiği benim ...
Hoşgördük..(Umarım)
Farınızda açık olsun ...Yolunuzda...
Sen arabaya düt düt derken ...Ben araba kullanıyordum...Dikkatini çekerim...