WAyy bea yazmıs yazmıs dokturmusunuz :D Pazar gününden başlayacak olursak sabahın erken saatlerınde ellerim patlayana dek kazı ve beton atma ıslerınle uğraşırken evde unuuttuğum teli sonradan bakarak aldığım süper teklif karşısında tabiki boş kalamayıp atladım mavi kırmızı ledlı puntoma (Tolgaya nispet olsun ) ee buluşma yeri karting olurca bu sefer ılk kartıng bulusmasına nazaran tabiki bir birincilik arzusundaydım ta ki birinciliği kapıp arkadan bırının tabi bilmiom o karambolde kimkime dum duma toslaması sonucu spın atınca son sıralara kalmama ragmen zevklı bır yarış coskusuydu. Derken midelerin guruldaması ve abimin (Mustafa) bize yaptıgı eskortluk sonucu car cabuk Bilkent Mac e varmamıs ve karınlarımızı doyurmamız hızlandı.. :) Keyifli bi yemek ardından geçte olsa (15 dak.) vardığımız Foreveganın evindeki maç zevklimiz masa nın ustundeki cerez ziyafeti ve cay ve ıceceklerle suslenıp super bi hale gelmiş olmasına ragmen Beşiktaşın daha 10uncu dakkada yediği gol tabii hayallerimizi yıktı.. (Tabi Burak dururmu bak neden geç kaldığımız belli oldu yorumu bomba gibi düştü.) Tabi maç her ne kadar bizim gibi Beşiktaş taraftarlarının içini sıkarken tolga beyefendi ve eren bey keyiften dört kose olmus otururken 2. yolu yememizin ardıkdan zevkleri doruğa çıkmasına nazaran ; (Tabi bu arada yorumlar uçuşuo spıker bomba gibi duştu. Antalya çok ıyı hazırlanmıs :P ) Nese bizimkiler keyiften dört köşe iken Antalyalı benim yamyam kardeşim Bünyamin hocama karşı beklentilerini hoş bi hareketle :))) göstermesi üzerine Beşiktaşım msjı aldı ve 3 bomba golü sıraladı.... :) Nese biraz az ve öz yazdım galiba noktayı söyle koyalım.. Emeği geçenlere katılan ve paylaşan, gelen ve gelemeyip iç geçiren herkeze teşekkür .... ;) THuNDeR ( Bu arada hala yazımı yazmadın femoli aklımdayken ;) )