arkadaşlar şimdi balkondan dışarıya bakarken farkettim,ay tutuluyor...hemen bakmanızı oneririm...
not : şaka değil :)
Printable View
arkadaşlar şimdi balkondan dışarıya bakarken farkettim,ay tutuluyor...hemen bakmanızı oneririm...
not : şaka değil :)
Tolga ay nerde ben goremıom ayı :S
Bi koordınat ver :)
abi guneye dogru olması lazım...
Bı de pusula bı zahmet yaw saat kac bu saatte don aklet guneymı arıcaz :)
ahahah abi sende yaw :D:D:D
valla bi daha 66 yıl sonra tutulcakmış sanırım,bence don gomlek onemli değil,çünkü 66 yıl benim içinde baya zor :D:D
Sokaktakılere o vazıyette 66 yıl sonra cıkacak dıye kosa kosa cıktım desem sence ne derler :D Tepkıyı dusun gecenın bı saatınde Ay Tutulursa boyle olur abi modu :S
demi :D:D:D
neden gunduz tutulmazki şu ay :D:D:D
;)
66 yılın esprisinide anlamadım sürekli bu son bu son diyorlar geçenlerde gene tutulmuştu ne zaman başlıyacak bu 66 yıl
66 yıl once tutulmuş olmasın orhan abi geçenlerde dediğin,lütfen profil bilgilerini guncelle :D:D:D
tolga çindekiler gördü ya geçen sefer 2-3 hafta falan oldu taş çatlasın :D
orda gunes erken doguyo ya,ondan onlar once gormustur,bu onların gordugu aynı tutulma,biz geç goruyoruz bence :D:D:D:D
ay alemsiniz :)
ay may yok gökyüzü bom boş tv nin dediğine göre o 66 yıl falan tutlan ay kuzeyden kutuplardan görünebilcekmiş biz göremeyecektik onu .. tolga sen nerdesin? ;)
:) ben en kuzayinizdeyim Karadeniz de ama tutulmuşunu boşver, ortada ay yok ...
ben ankaradayım,ya nasıl olur ben yarım saattir bakıyorum balkondan :)
tolga projektör yakıyorlardır bir yerden :D
hımm zaten kayıyor baya,ben kendi odamın camından goruyodum,suan balkona çıkmam lazım :)
evt orhan abi,biride eliyle golge yapıyodur demi :D:D:D
cama lazer tutuyorlardır o zaman :D anıttepedede gözükmüyor ay.
alla alla,ben antalyadaki arkadaşımla konuşuyorum msn de,oda goruyor...ne kadar kuvvetli bi lazer miş bu :D
koordineli çalışıyorlar bu lazerciler :D neyse ben yattım iyi gecelers