Arkadaşlar foruma yeni katıldım. Henüz bir GP sahibi değilim ama 3 ay kadar bir zaman dilimi içerisinde bir GP almak istiyorum. Şu ana kadar hiç arabam olmadı ve trafiğe çıkabilecek kadar şöförlüğüm de yok :)
Anlayacağınız üzere tam bir acemiyim.
5 kapılı kırmızı ve km'si çok olmayan bir araba almak istiyorum. Lakin fiyat konusunda arabanın temizliği ve özellikleri konusunda yardımınıza ihtiyacım var. An itibariyle askerdeyim. Yukarda söylediğim gibi 3 ay kadar bir zaman içerisinde fiyat/araba araştırması yapacağım bu süreçte bana yardımcı olursanız sevinirim.
Alttaki linkteki araç benim aradığım genel özelliklere sahip. Bu araçla ve fiyatıyla ilgili fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?
Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İ� Arayanlar ve daha fazlası
Çok teşekkürler...
Bir de bu araç var mesela
Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İ� Arayanlar ve daha fazlası
Bu iki araba arasında 2000 YTL fiyat farkı var. Normal midir?