Evet arkadaşlar…
Bugun gp ile işimi hallettikten sonra,aracımı her zamanki koydugum yere getirip bıraktım.akşam canım sıkılınca gp ile biraz dolaşayım dedim.Dolaştıktan sonra eve geldiğimde benim arabamı parkettiğim yerde siyah renk Honda civic vardı.Sokakta hiç yer olmadıgı için mecburen bi arka sokaktaki şirketimizin otoparkına goturdum gp mi…ve yaklaşık 1 saat önce acı bi fren sesi ile birlikte bi çarpma sesi duydum…balkona çıktıgımda bi araba patinaj çekerek uzaklaşıyordu.Anlam verememiştim,çünkü araçın çıktıgı yerde başka hiçbir araba yoktu,ama vurma sesi duyduguma emindim…evimiz 4 . katta oldugu için ve araçın farları yanmadıgı için plakasını alamadım,evimizin karşısındaki taksicilerde koştular ama onlarda alamadılar plakayı…hafifçe yolun diğer tarafına baktıgımda vurulan aracı gordum.Aracın arka lambası kırılmış,tamponuda göçmüştü.Bana gore yaklaşık olarak 800-1000 ytl masrafı vardı,artık aracın boyalı vs olmasıda cabası.Ve araç vurmanın etkisiyle park edildiği konumdan 1 metre ileri gitmişti!!!
Bu vurulan aracın her zaman benim parkettiğim yerime parkeden Honda oldugunu fark edince ise daha bi garip oldum.Sevindim biraz benim gp im olmadıgı için ama,o aracın sahinini dusunce gerçekten uzuldum ve çok sinirlendim…
Yaklaşık 1 saattir de balkondaydım,çünkü o aracın tekrar geliceğini dusunuyorum ve araç gelir gelmezde hemen plakasını alıcam ama artık gelmez sanırım,bende yatıyım artık…Bu olayıda sizlerle paylaşmak istedim…İyi Geceler…