-
En Modifiye GrandePunto'lar
-
fatoşdur bunlar. özellikle de sonuncusu :D
-
ilk arabadaki kolçağın aynısının bi değişik rengi bende var :D:D:D
ahada burda : https://forum.grandepuntotr.com/gara...king-reds.html
-
Alıntı:
anvil Nickli Üyeden Alıntı
fatoşdur bunlar. özellikle de sonuncusu :D
yok sonuncusu gerçek internetten araştırdım sahibi modifiyenin nerde yapıldığını bile yazmış ama bulmak için google'a 07 ata ... plakayı yaz:D hatta sahibinin ism bir sitede var tam bilmiorum bi sitede gördüm ismi ata değil ama nie plaka ata acaba?
-
Alıntı:
67GP1312 Nickli Üyeden Alıntı
yok sonuncusu gerçek internetten araştırdım sahibi modifiyenin nerde yapıldığını bile yazmış ama bulmak için google'a 07 ata ... plakayı yaz:D hatta sahibi yılmaz söyleyici olması lazım tam bilmiorum bi sitede gördüm ama nie plaka ata acaba?
zaten o araç sitemizin bi üyesi forumdan yani :D,arkadaş şaka olsun diye yazdı onu...garaj bolumune bi goz atarsan çıkar...
red scorpion olması gerek adıda,bulayım ben hemen :D
ekleme : buldum...https://forum.grandepuntotr.com/gara...zi-%3D%3D.html
ara sayfalarda aracın ayrıntılı fotolarıda mevcut...
-
arkadaşlar araçlar süper ama ata abinin aracı 10 numara hep idolüm olmuştur benim aracımla tek ortak noktası rengi keşke ata abinin aracına binmek kısmet olsa... ama sadece rüyalarımı süslüyo!!! :D
-
sonuncu zaten mükemmel de ben beyaz olana da bayıldım
-
Bisikletin hayırlı olsun buda benim geçen gün aldığım bisiklet aliminyum kadro ön amörtisörlü vites komple shimano
-
Alıntı:
plastro Nickli Üyeden Alıntı
Bisikletin hayırlı olsun buda benim geçen gün aldığım bisiklet aliminyum kadro ön amörtisörlü vites komple shimano
sanırım gecenin 3.5'unda yanlış yere yazmışsın mesajı Kemal :D
https://forum.grandepuntotr.com/serb...im-aracim.html
-
iç dizayn a bayıldım yakında yapıcam bende boyle birşey:)
-
evet ya son üç resim fotoş gibi duruyor.. :) yapılamaz böye bişey... :) yapsınlar ben gp mi vericem. :) bülent abime selamlar. :)
-
Aracın sahibinin ismi Bülent arkadaşlar, Ata değil... ;)
-
Benım aracım hepsınden guzel .....
-
kol dayama
o kolçağı nasıl monte ettin, ben dün aynı kolçağın siyahını denedim fakat çok sağlam durmadı. İçime sinmedi, çıkarttım.
Alıntı:
tolgaank88 Nickli Üyeden Alıntı
-
Alıntı:
ED 088 Nickli Üyeden Alıntı
o kolçağı nasıl monte ettin, ben dün aynı kolçağın siyahını denedim fakat çok sağlam durmadı. İçime sinmedi, çıkarttım.
femoli (mehmet abim) sağolsun,aslında o neredeyse gp lere ozel bi kolçak,yani birebir uyumlu,ben monte etmedim ama montajını izledim...bu el freninin arkasında bi yer varya mendil falan koyulabilir,vidaları oraya sabitliyotsun (bu kısmı anlatabildim umarım :))vida sabitlemek için ilk önce kolçak ayaklarını koyup deneyip işaretleyebilirsin,dolayısıyla bu iş için 2 kişi olmanda fayda var,çünkü hem kendine gore uyumlu yapıp aynı anda işaretlemen zor olabilir :)...bana kalırsa bu işi bilen birine yaptırmanda fayda var,hem daha guzel olur,hemde dediğim gibi 2 kişi olmanda fayda var...
-
son resim fotoş gibi tek kapı beyazın benzeri de bnde var ama daha o kadar ilerleyemedi modifiyede biraz bi şeyler var işte