-
Siz olsanız hangi Jant modelini seçerdiniz ?
-
ilk bastaki fena degilmiş? başka çeşit varmı???
-
arkadaşım ben jantta siyah seçim yaparsam;momo corse tarzları seviyorum,kollar siyah,çevresi krom...diğer siyah modelleri her nedense begenmiyorum (içinde siyah olan):)
ancak şöylede bi önerim olur 5 kollu kolları ince yıldız şeklinde olan bi jant var gri (metal) renkli,sahibinden.com da beyaz renk bi gp de gormustum ve çok hosuma gitmişti,siyah renkte hos durabilir...
-
siyah jantlar siyah arabayı boğuyor.Araban kırmızı veya gri tonu olsa çok hoş durur.Bence beş kollu jant çok hoş durur fikir bizden karar senden. Bende yarın kısmetse eksozt ucu taktırmaya gıdıcem, ıyı akşamlar
-
-
Alıntı:
FoR_ReaL Nickli Üyeden Alıntı
açıkcası igrenc :)
-
Jant > Kampanya Jantlar 15' #9427680 - Sahibinden.com
206 ve 210 yazan güzel aslında arabam kırmızı olsa hiç düşünmezdim
-
yok emin abi o değilde,ben bi bulmaya çalışayım...satılık gp uzerindeydi bulmam zor olur belki ama bi bakıyım...:)
ekleme: buldum sanırım :)
daha dogrusu çok benzerini buldum :)
bu linkteki jantın 5 kollusu ve kollar jantın ucuna dogru küçülüyor,yani anlatabildimmi bilmiyorum :)
jant tam bi yıldız şeklinde
Lastik Center | Oto Lastik ve Çelik Jant | Toptan ve Perakende Satış. Lastik ve Jant Almanın kısa yolu
yada bu linkteli jantın kolları yukarıdaki linkteki gibi ince olucak :)
Lastik Center | Oto Lastik ve Çelik Jant | Toptan ve Perakende Satış. Lastik ve Jant Almanın kısa yolu
-
sadece krom olan jantların modası geçti artık:) ilgi çekmiyor fazla
-
sondan ikinci hafif siyah tonlaması ve en dışa kadar uzanan geniş kollar, aracına oldukca yakısacaktır.
-
illa bu resimlerdekinden biri olacak derseniz ben en alttakini beğendim. içinde siyah olanlar biraz çakma duruyor -bence-
ayrıca keşke 16 ya da hatta 17 inch olsa be! :)
-