15 günlükken geçirdiğim 2 talihsizlikten sonra 1 hafta ayrı kalmak zorunda kaldığım bebeğime bugun itibariyle kavuşmuş bulunmaktayım. :hotornot:herkese keyifli forumlar sorunsuz sürüşler diliyorum:cool:
Printable View
15 günlükken geçirdiğim 2 talihsizlikten sonra 1 hafta ayrı kalmak zorunda kaldığım bebeğime bugun itibariyle kavuşmuş bulunmaktayım. :hotornot:herkese keyifli forumlar sorunsuz sürüşler diliyorum:cool:
hadi gozunuz aydın,umarım tekrar başınıza boyle şeyler gelmez...
aman bugune ve diğer butun çarşambalara dikkat :D:D:D
hadi geçmiş olsn... bidaa da ayrılmazsınızz innşşş:)
tolgacım çarşamba korkusundan birmottan eve kadar dualarla geldim evin önüne kadar. kapattım perşembeyi bekliyorum gezmek için:D:D:D
teşekkür ederim çagrı dilerim ayrılmayız:)
tekrar geçmiş olsun Allah bir daha ayırmasın inşallah diyelim:cool:
hayırlı olsun zehra ilk gunden farksız duruyor kereta:):)umarım bir daha araba konusunda canın sıkılmaz.keyifli surusler diliyorum sana...!!!
gecmıs olsun...keske servıse vermısken park sensorlerınıde boyatsaydınız :)
park sensörlerini aracı aldığım gün hediye diye söylemişler ama takmamışlardı hazır servise girmişken aradan çıkartmışlar:D boyamamış keratalar mustafa:)
Hadi gözün aydın Zehra... Umarım bir daha talihsizlik yaşamazsın! ;)
tesekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için :) forumda mesajdan alıntı yapmayı bilmiyorum nasıl yapılıyo eliniz değmişken bi tarif etseniz:D
zehra tıkla alıntıya o kadar bir pencere cıkıcak alıntı yaptıgın icin o alıntı yaptıgın yazının altına da kendi fikirlerini yaz gonder gitsin:):)
tamponun değiştiğinin fotoğrafta belli olması zordur,daha doğrusu benim için oyle :D
ama gerçekten arabanız pırıl pırıl,parlıyor...bu kadar iş gelmesi normal yani,çok nazar vardır bu aracta :)...nazar boncuğu iyi olur...allah kaza bela vermesin birdaha...
servis halime acımış olsa gerek parlatmışlar tolga :) birmot servisten çok memnun kaldım arkadaşlar hepsinin ilgi ve alakaları inanılmazdı. 0 araç gibi teslim aldım gpciğimi ...tesekkürler hepsine:cool0000:
evet evet o benim şişko çıkmışım ama:S :D:D:D
ooo hadi gozun aydın:) hiç bir sorun gorunmuyor resimde iyi bir çalışma yapmışar...
inşallah bir daha talihsizlikler olmucak:) gule gule kullanın GP nizle kalmanıza sevindim bi ara satıcam felan demiştin uzulmustum:)
zehra hanım hadi gözünüz aydın puntocuğunuza kavuşmuşsunuz maşallah diyelim nazar deymesin allah tekrarını yaşatmasın kazasız belasız sürmeniz dileğiyle 3 ve 4. resimdeki sizin arabanızın yanındaki arabanın jantları mütişmiş o dikkatimi çekti:D:D:D
hayırlı olsun
Zehra hayırlı olsun yeniden GP. Sana demiştik ilk günkü gibi olur diye.. Umarım artık başına bir şey gelmez aracının. Bulduğun yerlere nazar boncuğu as bence..
Herkes fotograftalarda ilgisini çeken yerleri fark ediyor :) Bende tabiki sticker'a baktım..
Alt tarafda da güzel durmuş.. Üst tarafınıda çıkarmışsın stickerın, alışık olduğumuz yer ve görünüşten uzak ama hoş olmuşş.