slm arkadaslar aracimin icini maviye cevirdim bir de sizin yorumlarinizi alayim
Printable View
slm arkadaslar aracimin icini maviye cevirdim bir de sizin yorumlarinizi alayim
abı valla cok degısık olmus.vw bora gıbı gorunuyo valla :) turuncular cok klasık duruyo.benı en cok rahatsız eden panelın turuncu rengı.dobloda, fıorınoda hemen hemen bıcok aracında turuncu aydınlatma var... bıde nası yaptın bunu ???
Eskisinden daha güzel olduğu kesin :)
ewet eline sağlık nasıl yaptın
güle güle kullanın,
nasıl yapıldığını bende öğrenmek istiyorum :)
new orleans'a da ayrı bir gider yaw ;)
çok yakışmış yaw,super bi goruntu olmuş...
elinize emeginize saglık bence yakısmıs...bıde yapılısını acıklasaymıssınız daha ıı olurmus..
almanyadan smd led siparis verdim 1,8 volt da calisan ve 200 mcd güc isik veren bunlardan gigital gösterge saatine 15 tane lazim orta klima konsola 40 tane isik ayarina 7 tane üst konsola 6 tane skyedome 2 tane ayna ayarina 3 tane ve en son cam indir kaldir 3 tane niormal led bu kadar isin zor tarafi 1,8 votage da calisan smd led bulamadim istanbulday hic sormadiysam 5 tane topdanci aradim 12 hafta siparis süre ve 1000 adeten asya yok daha detayli bilgi icin 05332154746 veya 02242513146
abı baya ugrasmıssın anlasılan...emegıne saglık valla...
way be güzel olmş. emegine sağlık...
güzel bir görünüm vermiş gp'ye:)
Valla değişik olmuş. Ama ben yine de orjinal rengini tercih ederim. Zevk meselesi. Böyle VW gibi olmuş. Bizim arabaların aydınlatma rengi aslında çok da kötü sayılmaz. Allah korusun yeşil de olabilirdi ))
güzel farklı olmuşş elinize sağlık kazasız belasız ...
çok değişik ve güzel olmuş bayıldım :ohmy0000:
Çok güzel görünüyor... ;)
Valla 10 numara olmuş eline sağlık.
gerçekten bende çok beğendim. Femoli abi biz de böyle birşey yapabilir miyiz? :D
emeğine sağlık çok guzel olmuş montajı hakkında biraz bilgi verirmisin resim felan bu urunden bizde almak istesek nasıl yapacagız?
mavi mavi mas mavi konsolu boncuk mavi:D:D:D:D:D:D:D:Dgule gule kullanın...!!!