2 gündür üzerüimde kara bulut dolaşıyor gibi hissediyorum :) önce kırmızı ışıkta dururken yavru bir kedi motora girdi ve dün akşam nerdeyse 2,5 saat canlı çıkarcam diye uğraştım. zorda olsa çıktı ama sarı kedi çıktığında simsiyahtı tabi keza bende. bu kediyi çıkarmaya çalışırken fark ettim ki arabanın ön sol kapının alt kısmında bir eğiklik var. muhtemelen bir gece önce lastiğimi çalmaya çalışmışlar ve sanırım krikoyu takmayı beceremediler ya da araba rampada park halinde olduğu için kaldırınca ters bir hareket sonucu araba krikodan düşüp eğilmeye neden oldu. ve son bomba her zaman rahatlıkla geçtiğimiz yerden bugün geçerken arabanın altı sürttü. İNŞALLAH bu kara bulut daha fazla beni zorlamadan dağılır gider.
arabamın bana küstüğünü ve beni cezalandırdığını düşünmeye başladım. 1 haftadır müşteri var ve satmam için bastırıyo bense üzerine titrediğim arabamı satıp satmama konusunda kararsızlık yaşıyordum. şimdi ki düşüncem ise müşteriye SATMIYORUM KARDEŞİM demek....
bugün müslüm abinin yanına gidip hem eğik olan yeri hemde arabanın altına baktırcam. altında sorun yok gibi ama eğilmiş yeri yaptırcam. kaskodan hasarsızlığı bozmadan karşılarız İNŞALLAH.