-
*=35 Mck 20= * ve *=PUNTO35=*
-
eline sağlık çok güzel olmuş araban Allah kaza,bela vermesin.
arkadan görünüm olarakta fotoğrafların varsa onlarıda alalım hocam stopları merak ediyorum:)
-
tekrar hoşgeldin dostum. yaz sezonu açıldı modifiyeler hura.aa.a.a.a
-
jantlar super olmus.kazasız belasız ıns...
-
ya bune kadar çirkin bi arabaya bole hiç begenmedim:):):)komşum hoşgeldin tekrardan bostanlının en güzel puntosu
-
allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş
-
arka stoplara maskeleme yapılmış heralde araç çok şık duruyor.
-
arka stoplar muhteşem olmuş,ne yaptırdın stoplara ve fotoğraf alabilirsek stopları gosteren çok iyi olur...
-
Alıntı:
punto35 Nickli Üyeden Alıntı
ya bune kadar çirkin bi arabaya bole hiç begenmedim:):):)komşum hoşgeldin tekrardan bostanlının en güzel puntosu
komşucum çok saol.buarada stop lambalarımı bu şekilde yapmamı anıl kardeşimiz bana sölemiştir.fikir onun yani.resim bulmaya çalışayım hemen.
-
-
hoşgeldin aracın güzel olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle..
-
hocam eline saglık guzel olmus ama biraz fazla siyah gibi filmleri biraz daha acık attırsan ve logo iptalini kendi orjinal renginde bıraksaydın daha sık olurmus tabi bu benim fikrim;)
-
Tekrar hoş geldin Kaan... ;)
-
Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı
eline sağlık çok güzel olmuş araban Allah kaza,bela vermesin.
arkadan görünüm olarakta fotoğrafların varsa onlarıda alalım hocam stopları merak ediyorum:)
stop lambaları cam boyasıyla boyandı.resmi çekince hemen koycam.
-
Çok ama çok şık duruyor.Bütün gözler üzerinizdedir :)
-
Alıntı:
akin78 Nickli Üyeden Alıntı
Çok ama çok şık duruyor.Bütün gözler üzerinizdedir :)
puntolarımız çok pahalı bi araba olmamasına rağmen sade bi modifiyeden sonra çok fazla dikkat çekiyor.ve bu beni çok sevindiriyor :)
-
uğraşmayın şu arabalarla yaa :) hey allahım arabayı alıosunuz ellenmedik yer bırakmıosunuz en güzeli benim puntom saf ve temiz:)
-
Olur mu nagehan. Araba sevgi ister bakım ister MODİFİYE ister :)
-
Ben sabah işe gelirken ve akşam eve giderken kullandığım için pek ilgi alanıma girmiyor tabi.. şirketteki arkadaslar saolsun arada alıp yıkıyorlar :)
-
Alıntı:
Cihan Nickli Üyeden Alıntı
Olur mu nagehan. Araba sevgi ister bakım ister MODİFİYE ister :)
kesinlikle katılıyorum :)