Standart Jant Ýçin Lastik Tavsiyesi... [195/60/15 gayet iyi oluyormuþ]
Arabamda standart jant ve 175/65/15lik dunlop lastikler var. araba 45bin km yaptýðýndan ön lastiklerdeki ince kanallar resmen kaybolmuþ.. arabamýn yol tutuþundan çok memnundum.. arabamda 3.5luk yaylar takýlý 1ay önce yaðmurlu havada bandýrmadan yalovaya 1saat 22dkda gittim sadece bir s320 beni sollayabildi, en ufak bir kayma yaþamadým.. ancak havalar ýsýndýðýndan beri bi acayiplik var sanki frene basýnca bile kayýyomuþ gibi geliyo.. dolayýsýyla lastikleri deðiþtiricem artýk..
185lik lastik almayý düþünüyorum 195takýp boþuna motoru zorlamaya gerek yok bence..
bulduðum seçenekler þunlar:
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Oto Aksesuar | PIRELLI 185/65R15 88H P6 YÜKSEK PERFORMANS LASTİĞİ
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Oto Aksesuar | PIRELLI 185/65R15 92T CINTURATO P4 XL DENGELİ PERFORMANS LASTİĞİ
Lastix .com | Oto Lastik Fiyatlarý ve On-line Satýþý | Lastik|Binek Oto Lastikleri-Yüksek Performans Last.-BRIDGESTONE TURANZA ER300 - 185/65/15 88H,lastik , oto lastik , lastik fiyatlarý
pirelli p6 yý kartalda tanesi 155e balans ayarý dahil takarýz dediler. siteden alýrsam 133e geliyo ama 50lirada deðiþime vermek gerek..
p4 cinturato çok yeni bir lastik fiyatýda uygun ama sitedeki model 92t XL modeli bu acaba yük taþýyan araçlar içinmi mesela doblo için falan mý?:agri:
siz olsanýz ne alýrdýnýz? toplamda 600ytlyi geçmiyecek bir þekilde tavsiyelerinizi bekliyorum..