== Yönetimin Önemli Duyurusuna Cevap ==
Yönetim tarafından 11 Mayıs 2008 de Erdi Yılmaz tarafından yapılan ÖNEMLİ DUYURU ya cevaptır.
Birçok arkadaşın bildiği gibi bende DH sitesinden beri GP severlerle beraber hareket etmiş ve GrandePuntoTR sitesinin gerek kurulumunda gerek hayata geçmesinde az veya çok emek sarfetmiş birisiyim.
Site kurulup yayına girdikten sonrada gerek bilgilerimle gerek başka arkadaşlarımın bilgilerinin yardımı ile uzun süre kendi çapımda sizlere yardımda bulunduğuma ve az çok birşeyler kattığına inanıyorum.
Hazırladığım GP ile birçoklarınıza örnek olduğuma ve sizleri doğru yönlendirdiğime inanıyorum.
Erdi den ve Ozzy den birçok defalar gelen moderatörlük tekliflerine ise hiç bir zaman sıcak bakmadım.Bilgi paylaşımı yapılması için , bazı şeylerin paylaşılması için yetkiye gerek olmadığnı düşünüyorum.
Bidiğiniz üzere uzun süredir Sitede bilgi paylaşımı yapmadığım gibi konularada aktif olarak katılmıyorum.
Konunun özüne dönecek olursak;
Öncelikle Erdinin ima ettiği kişilerden olmadığımı belirtmek istiyorum.Site maalesef bazı yönetim zaaflarından ve bazı gruplaşmalardan dolayı ilk önce 2 ye bölündü ve İSTANBUL EKİBİ olarak tabir edilen bazı kişiler ayrıldı.
Bunun nedenini o zamanlar Erdiye de Ozzy ede söylemiştim.
Ama değişin birşey olmadı.
Site gene eski tavrında ve eski tarzında bir süre daha İSTANBULDAKİ mevcut kişilerle devam etti.
Aynı zaafiyet ve tutum devam ettiği için gene İSTANBUL EKİBİ tabir edilen diğer İSTANBUL ÜYELERİ de siteden ayrılarak başka bir forum ortamında buluştular.
Ben her 3 siteyede üye olarak gözlemlediğim İstanbul olarak 2 ye bölünüldüğü ki (onunda sebeblerini az çok tahmin ediyorum) Ankara ve Anadolu olarak 3 site oluştuğudur.
Elbetteki ayrılmış bulunduğun siteye bir şekilde devam edip oradaki üyelerin kendi sitene geçmesi için mesaj göndermesi hoş değil.
Site yönetimi bunları araştırırken birazda kendini sorgularsa daha iyi olacağı düşüncesindeyim.Aşağıdaki soruları kendilerine sorarak başlayabilirler mesela.
1- İlk İstanbul Ekibi kopması neden yaşandı?
2- İkinci İstanbul Ekibi kopması neden yaşandı?
3- Neden İstanbul - Ankara ayrımı oldu?
4- Neden eski aktif üyeler artık sitede değil?
5- Yönetim olarak neyi kaçırdık?
Bunların cevabını buldukları taktirde ileride yaşanabilecek sorunların enazından önlemini şimdiden almış olur ve belki bazı eski üyelerin dönüşünü sağlarlar.
Neden bunu yapıyorlardan önce neden bunlar yaşandı sorgulansa daha doğru olur düşüncesindeyim.
Ayrıca şeffaf yönetimin bir göstergesi olarak yaklaşık 2 yıldır yayında olan sitenin hesaplarının şimdi üyelere açılması ise düşündürücüdür.
Neden ilk açıldığından bu yana aylık olarak hesaplar üyelere sunulmadı da bundan sonra sunuluyor?
Sevgi ve saygılarımla.