20 Nisan Maşukiye Yeni Bravo Test Sürüşü İzlenimleri
Arkadaşlar Yeni Bravo ları test etme şansı bulan arkadaşlarımız buradan test sürüş izlenimlerimizi paylaşalım.
İlk olarak ben kendi test ettiğim 150 hp.Benzinli T.jet Bravo hakkındaki izlenimlerimi aktarayım.
Araba gerek iç tasarım gerekse dış tasarım olarak gayet güzel. İç dizaynda konfor için herşey düşünülmüş özellikle elektrikli koltukler ve yan aynalar, kokpit tasarımı çok hoşuma gitti.
Test sürüşüne gelince, kontagı çevirdiğiniz an zaten motorun gücünü hemen hissediyorsunuz hemen gaza basıp uçmak geliyor insanın içinden, bizim S.J gibi 6 vitesli ancak teknik olarak tam bilemesemde sport bir şanzımana sahip olduğu için vites geçiş aralıkları çok kısa ve deyim yerindeyse size sadece hafif dokunuşlarla vitesi tokatlamak kalıyor bu sayedede araç çok seri bir ivmelenme gösteriyor ve gaza bastığınız anda çok seri bir şekilde hızlanıyor test alanının biraz kısıtlı olması ve çok set olmasından dolayı üst devirleri fazla zorlayamadım ancak motor performansı grçekten çok iyi ve seri bir araç açıkçası G.P olmasa bu aracı almayı düşünebilirdim ancak direksiyona geçince kendimden korktum, 260 kadrana sahip ve böyle güçlü bir motor olunca insanın kendini frenlemesi gerçekten çok zor oluyor çünkü hızını kesinlikle hissettirmiyor.
Son olarak Bravo Tjet- ve M.jet araçları getirerek üyelerimize bu araçları dilediği gibi test etme imkanı sunan Fiat Maltepe Evsan'a ve servis müdürü Derya Bey'e katkılarından ötürü teşekkür ediyorum.