Bu sitede acaba en cok hangı muzık turu dınlenıyor oy verın bellı olsun :cool0000:
Printable View
Bu sitede acaba en cok hangı muzık turu dınlenıyor oy verın bellı olsun :cool0000:
Valla benim müzik tercihlerim çok geniştir, oylarım hepsi için :) Sabah işe giderken Mötley Crue, System of a Down falan dinlerim, işe iyi başlarım :D Akşam dönerken elektronik müzik dinlerim ama çoğunlukla 90'lı yılların süper parçalarını sıradan geçerim. Canım gaza basmak isteyince ya hard-bass'a ya da hard rock'a yönelirim. Slow tarzı parçalarım da çoktur ama onlara pek fırsat kalmıyor :D
Herkes technoya oy verıo ama :S
Rock Rock Rock ! Kardeşlerim !
Eee Atilla abi, yaş meselesi :D Sen 80'ler, biz 90'lar :D Gerçi 80'leri ben de çok severim, Komanchero, Chery Chery Lady, Self Control (erken gittin Laura Branigan) gibi şarkılar unutulur mu?
seçenekler biraz daha çok olsaydı techno bu kadar oy almıyabilirdi. techno çok genel bir kavram oldu :D
Hard Rock ve Metal, sonrada Trance ve Techno geliyor...
Rock ve Metal forever :D
rock&metal ve pop basbasa gıdıyor bakalım sonuc ne olacak :D:D
Bahıslerı acıyorum :D
yabancı film müzikleri araç ta en çok dinlediğim tür .. ama seçenekler arasında
soundtrack yok :(
ya aklımda bır suru muzık turu geldı ama o gelmedı nedense :D ben genel olanları yazdım kusura bakma :D
Ben de "hepsi" şeklinde oy kullanmak istiyorum. Zira arabesk şarkılardan, death türü metal müziğe kadar çok geniş bir yelpazem var bu konuda. :)
ben muse dinlerim...rhcp dinlerim metallica dinleirm ıncubus dinlerim....tür olark dğerlendirmek biraz yanlış...Onun için arabeske oy weriyorum:D.:D
ben ölmüşümde ağlayanım yok tsm&thm dinliyorum ayrıca ikisini birleştirenleri kınıyorum:poster_s:
ben birlestırmedım sadece tsm yı dınleyen thm yı dınler dıyerekten dusunudum ondan oyle yaptım
burada türk halk müziği,türk sanat müziği gibi herkesin ve her kesimin en az birkere dinlediği müzik türlerinin(helede kendi ülkemizde)olmamasını büyük eksiklik görüyorum.