derbi sonrası tur atmak için buluşalım derim.. hatta maçı beraber izleyelebilirz..
06 gp.li ASLANLAR buraya ;)
GP & GS
Printable View
derbi sonrası tur atmak için buluşalım derim.. hatta maçı beraber izleyelebilirz..
06 gp.li ASLANLAR buraya ;)
GP & GS
kutLay abi tekLifin kuLağa hoş geLiyor,
geçenLerde fenerLi oLmamama rağmen, arkadaşLarın gazına geLip fener-cheLsea maçından sonra yedinci cadde turuna çıkmıştık, sonra arkadan fenerLinin biri konvoyda çarpmıştı bana : ) çarpan kız da bana diyor ki, sen de fenerLisin ben de fenerLiyim, fenerin hatrına bu kazayı görmezden geLeLim vs. dedi, bozuntuya vermedim artık.. çünkü; fenerLi degiLim diyecegim, haLk gaLeyana geLip bana daLacak fiLan : ) fenerin hatrına görmezden geLdik artık : )
sonradan da geLmiş bana; "çantamdan kırmızı rujumu vereyim de oraya sür.." diyor, öLür müsün öLdürür müsün..
Ve sen de bişi demedin öylemi pes yani pes başkada bişi demiyorum ,Olum sen hakkatten platonic lover sın hemde en mındarından :D:D:D
yav o trafikte ne tutanak tutuLabiLir, ne de poLis çagırabiLirsin acayip derecede kalabaLık, ugraştığımıza değmeyecek yani,
femoLi sen de hemen işi başka noktaya bağLadın ha, kız çok güzeLdi dayanamadım affettim mi dedik sanki : )
valla erdi mutlaka etkisi olmuştur benim başımada geldi hatun gercekten hoştu(allah sahibine bagışlasın) bende bişey diyemedim arabada da bişey yoktu zaten :)
biz bayana çarpmış oLsak, binbir dereden su getirirLerdi eminim, ama erkekLer daha yufka yürekLi oLuyorLar bu konuLarda, bayanLar daha acımasızLar.
bu arada kutLay abi, maçı nerede izLemeyi düşünüyorsun, biLgi verirsen güzeL oLur.
Kutlay kardesım sızı tebrık edıyorum centılmenlıgınızden dolayı....hem yenılıp hem Fenerbahce ıcın tur atacaksınız super gercekten tebrıkler....:D
erdi hasar cok yoktur insallah yoksa ruj falanda kurtarmaz:)
yok hocam öyLe büyük birşey degiL, tamponu 2 cm kadar çizdi sadece. rotuş boyasıyLa kapatıcaz artık
abi ıkı dk tutanak tutturup ablanın telefonunu alcktın ıste:)
yaw millet maç dedik derbi dedik
karı-kız showuna dönüştürdünüz olayı.. maç izlerkende trt izleyelim felan dersiniz!!.
müslüm bey:) ben puntomu kaplayacak büyüklükte kırmızı bayrağımı hazırladım... 60 bin bakımına servisinin içine kadar o bayrakla gelcem, bırak konvoya çıkmayı ;)
maçı nerde izlenir? hele bi toplanalım heryerde olur..
Aslan GP.ci yok ki ortada!!!!
var da mersinde :)
abi "oLmama" keLimesine +ma ekLenecek, bi ma'yı eksik yazmışım : ) cümLe şu şekiLde oLacak: "fenerLi oLmamama rağmen.."
kutLay abi konunu böLüyoruz ama kusura bakma artık, bu açıkLamayı yazmam Lazımdı : ))
cafe ismi söyLemedin haLa yedinci caddede nerede maç izLenir ben pek biLmiyorum.
7nci cadde uygun izlemek için.. h
hem konvoya ordan çıkmak kolay, hem herkes ulaşır.. 7 nci caddeyi ali'ye sormak lazım!!!
bahçelili ali!! aloo.. yer bul bize.. gerçi ali kayserisporludur kesin:)
puntoyu kaplayacak hatta dışarı taşacak kadar büyük bayrağım hazır!!
ali yardım et, yeri kararlaştıralım..
parmaklara güvenip burada msj yazacağınıza yüreğinize güvenin (varsa!!) beraber maç izleyelim! kim kazanırsa "seve seve" konvoya katılsın!!!! :pirate20:
% 100, 1905
7. caddeyi femoliye sorcan :D
https://forum.grandepuntotr.com/gene...%3D%3D%3D.html