arkadaşlar nisan sonu yada mayıs gibi bizde aktivite yapalım diyorum..ne dersiniz mangal filan..
Printable View
arkadaşlar nisan sonu yada mayıs gibi bizde aktivite yapalım diyorum..ne dersiniz mangal filan..
katılıyorum onur havalar guzel gıdıyor bı mangal yakısırr :D:D:D
Yapalım iyi olur, yaz gelince herkes bir yerlere kaçacak, buluşmak zor olur ;)
ne zaman isterseniz arkadaşlar:)bu pazar deyin bu pazar yapalım,mangalımız hazır..
Önce bir halı saha maçımızı yapalım yahu :D
valla bence ay sonuna yakın yapalım o zamana kadar ıı organıze oluruz...guzel biyerde mangalımızı yapar sohbetımızı ederiz..ben vurdum sende oldurdun be can :) bu hafta sonu olmaz benım ıcın cok erken onceden planlamak lazım..o yuzden ay sonu flan yapalım derim..genede baska fıkırler varsa uyarım..
yaa can bide su olayı organıze edersen iyi olur...ne yapcaz,nerde takılcaz,mangal muhabbeti nasıl olcak flan...
Bu pazar buluşmayı şiddetle teklif ediyorum :D
Ozan'a şiddetle katılıyorum işi olmayan bütün arkadaşlarımızı davet edelim bu küçük buluşmaya :)
Liste başlasın ozaman
1. SteinGP
2. Genius
3. OzzY
4. BRVHGT (gelir heralde olmazsa tutar kolunda getiririm::))
nerde ve saat kacta olucak o onemli..topluca bıyere gıdıp alıs-verışmı yapıcaz..zaman daralıyo bırı tam anlamıyla acıklık getırırse belkı katılıcam ..
2 ihtimal var gibi
1 balçovadan mangallık bişeyler alıp mangala gideriz
2 balçova inciraltı vs biyerde otururuz.
saat 13:00 filan olur heralde. buluşma yeride büyük ihtimalle balçova migros olur...
1. SteinGP
2. Genius
3. OzzY
4. BRVHGT
5-Gkhan
6-Jasmine
7-Volkan
gitmeden buluşmaya katılmış olurum.
18 MAyıs Pazar günü buluşma yapılmasını öneriyorum bende şiddetle...
1. SteinGP
2. Genius
3. OzzY
4. BRVHGT
5-Gkhan
6-Jasmine
7-Volkan
8-punto35
Ohh Gökhanda burda. zaten ufakta olsa bu buluşma şart artık :D:D
1. SteinGP
2. Genius
3. OzzY
4. BRVHGT
5-Gkhan
6-Jasmine
7-Volkan
8-punto35
9-Halook!!!
İnciraltında Gaziantepliler'e gidelim.Gökhan ve Berk iyi bilir orayı.Buluşmadan sonra da maç mı yapsak ne :D
Tamamdır arkadaşlar yeterli bi çoğunluk sağladık Pazar günü saat 13.00 da Balçova Migrosta buluşur karar veririz ne yapacağımıza Forumun Mangalını bagaja atarım ben yakalım dersenizde yakarız :)