arkadaslar bugun 65 ylt ye aldım diamond vision'ı sizce fiyat nasıl montajada para vermedım satıcı en iyi taklıt xenon bu dedi daha guzel baska far yok dedi bakalım aksam denıyecem:D:Dgercektende fena durmuyormus;)
Printable View
arkadaslar bugun 65 ylt ye aldım diamond vision'ı sizce fiyat nasıl montajada para vermedım satıcı en iyi taklıt xenon bu dedi daha guzel baska far yok dedi bakalım aksam denıyecem:D:Dgercektende fena durmuyormus;)
ucuza almışsın ben 85 e almıştım :D bu arada 1 senedir kullanıyorum şikayetim olmadı; farların içini boyatınca biraz azaldı tabi görüş mesafesi .... xenon un yerini tutmaz ama fena değil arkadaşım mercekli farda kullanıyo onlarda daha güzel gözüküyo :) hayırlı olsun :)
evet bende 1.5 yıl once cıftını 100 ytl ye almıstım...sonra sol taraf patlamıstı tek bulamıyınca soktum:(
Bende de vardı zamanında otopol den almıştım. Bugüne kadar bu kadar zayıf aydınlatması olan, yağmurda siste mum ışığını bile aratacak kadar az aydınlık sağlayan bir ampul daha görmedim açıkçası. Bu ampullerin Avrupada kullanılması yasak. Sanırım abartı boyalı olduğundan dolayıdır. İlerden gören vayy be xenon diyor ama yanına gelince aydınlatmanın yola düşen hiçbir tarafı yok. Yol aydınlanmıyor yani.
son yorum oldurdu beni:S:S:S
arkadaslar ben farı cok beyendım aydınlatması ısık dagılımı falan bekledıgımden daha iyi biraz daha mavi olsa xenon olcaktı wala:D:D:D
hava nasıldı?
bildiğim kadarıyla bu tip ampullerin performasnı yağmurda berbat
Güle güle kullan hiç patlamaması dileğiyle.. Ben bir sene kadar önceki aracımda kullandım. Yağmurda yanmadıklarını düşünüyordum :S Bu sebepten tavsiye etmem. Xenon ile kıyas kabul etmez :)
Ben denemiştim yağmurda sislerde beyaz olduğundan benim kör uçuşu yapmıştım otobanda..En iyi performansı Narva larda aldım ama şimdi M-tec kullanıyorum rengi daha güzel bembeyaz yanıyor en ufak bi maviye veya sarıya kaçma yok...
tabikide xenonla aydınlatma konusunda kıyas kabul etmez bide arkadaslar beni bilgilendirirmısınız neden hava yagmuluyken performansı dusuyor?bu arada ozzy hava acıkta yagmur,sis v.s yoktu
beyaz olduğu için sarı ışık gibi olmuyo orjinal ampüllerdende daha zayıf yoğun yağmur kar gibi yağışlı havalarda arkadaşlar haklı kendi yol bilgine göre gidiyosun biraz :D
tesekkur ederim jagar ama ben temız havada bir zayıflık gormedım aksıne daha berak ve homojen aydınlatıyordu neyse bakalım artık yagmurlu havada
Yağmurlu havalarda ıslak yol her türlü ışığı soğurur. Ancak beyaz dediğimiz bu mavimsi ışık daha fazla soğruluyor sarıya göre. Bu nedenle yağmurlu havada muhtemelen hiç önünü göremeyeceksin. Bende bu ampüllerden kullandım. Kuru havada gerçekten homojen bir dağılımı var. Yani phlips kalitesi kendini belli ediyor. Ancak aydınlatma mesafesi her durumda düşüyor. Bende artık buna dayanamayarak önümü görmek için Osram Breaker lardan aldım. Resmen uzun bir süre phlipsleri kullandıktan sonra bunlar xenon gibi geliyor adama. Ben çok memnunum breaker lerden. Ben önümü görmek istiyorum diyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
Fiyatı da cabası. Çiftini 27 YTL ye almıştım. Hatta sislere de aldım. İnanılmaz fark var.
Bu arada breaker ler sarı ışık. Normal sarılara göre %10 daha beyaz
Ayrıca aldığın fyat gayet iyi. Ben 60 a almıştım ama istanbulda direk dağıtıcısnı buldum. Banada 65 dedi pazarlık ile 60 a almıştım.
Şu an halen elimde duruyor. İsteyenlere sisler ile birlikte 70 YTL ye verebilrim.
sisler Mtec 4750 K. Ayrıca plipslere aldığım yer kesinlikle garanti verdi. Kesme durumunda değiştirebiliriz direk
oracle blgiler icin tesekkur ederim;)
arabayı ilk aldığımdan beri kullanıyorum. gayet menunum aydınlatmasından. çoğu xenon farları kaça aldığımı soruyor.
bende 2 gün önce mtec 4250k far taktırdım walla xenon gibi duruo ama hic yagmurlu havada denemedim bakalım ins kötü olmaz
Sevgili Ercan ben önceki aracımda Honda da bu ampülleri kullandım ve bi çok kişinin olumsuz yorumlarına sadece yağmurlu havalrdaki görüş mesafesi azalması dışıdna katılmıyorum. Xenon a en yakın bulabileceğim ampül budur. Mtec falan hepsi hikaye fazla bir beklentin yoksa uzun süre işini başarı ile görür güle güle kullanman dileklerime
Bir de şöyle bir konu var. H7 ampullerde H4 e göre daha iyi performans veriyor xenon taklidi ampuller. Honda' nın ampulü H7 mi acaba ki??