Sevgili arkadaslarim,
Kavaklidere Oto ve Ali Ugurlu Fiat bayilerinin birlikte organize ettigi,16 Mart 2008 Pazar gunu saat 12:00 ile 16:00 arasi Bravo test surusune katilmak isteyenleri Kavaklidere Oto ya bekliyoruz ...:)
Printable View
Sevgili arkadaslarim,
Kavaklidere Oto ve Ali Ugurlu Fiat bayilerinin birlikte organize ettigi,16 Mart 2008 Pazar gunu saat 12:00 ile 16:00 arasi Bravo test surusune katilmak isteyenleri Kavaklidere Oto ya bekliyoruz ...:)
Pazar günü ailecek oradayız... ;) Kavaklıdere Oto ve Ali Uğurlu'ya teşekkür ederiz...
Test aracı neymiş Müslüm?
kısmet olursa oradayım da nerede kullanacağız ibre nin dibini görebileceğimiz bir yer olursa sevinirim :D
Geçtiğimiz hafta veya bundan sonraki hafta yapsanız nolurdu sanki :S :S :S
@Müslüm abi sadece haftasonumu?
Bende gelmek isterim ama 4 saat çok kısıtlı değilmi yaw :S Oldukça kalabalık oluruz sanırsam Ankara'nın geleneksel özelliği :D
saati uzatiriz sorun degil arkadaslar ..:) evet ozan sadece bu hafta sonu olacak...:(
kısmetse ben de oradayım!
Bence müslüm sen bana extra bir araç getir ben inmeyebilirim sonra kavga etmeyelim arkadaşlarla :D
kısmet olursa pazar günü 12' de ordayım....
pff orda olmayı çok isterdim ama izmir ağır basıyo :(
araç.1,6 105 hp multijet dynamic+spor paketi olması lazım...kırmızı
Hadi arkadaşlar, Bravo'yu boş bırakmayalım. :D
bende gelirim bir aksilik olmadığı sürece
vaybe ben ankaraya tasıancam abı olmuyo bole butun ortam orda bende burda garıp garıp takılıyom valla..benıde al yanına ankaraa.
Efet Müslümmm Bora+1 yasss :X
Ama gelişimiz 3'ü bulabilir, o saate kadar tepişen tepişsin, walla geldiğimde sıra mıra dinlemem zıplarım Bravonun içine :gunsmilie:
Araç bayilere yollan standart test araçlarındandır: 1.6Mjtd 105bg dyn. spor paket
Ben de gelmeye çalışırım...
bekliyorum herkesi :)