Fiat Prande Punto 1.3 Multijet alınır mı?
Beyler ben yeni üniversiteye başlıyorum az yaksın 2005 üstü model 300bin altı olsun dedim iyice araştırdım bu araç çıktı az yaksın diye 1.3 multijet (90hp) modelini düşünüyorum önerirmisiniz ayrıca active dynamic ve emotion arasındaki farklar nelerdir hangisini almalıyım bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap: Fiat Prande Punto 1.3 Multijet alınır mı?
Hocam bende 1.3 Multijet 75HP 2012 model var. Alalı çok olmadı ama memnunum. Ben de üniversiteye yeni başladım. Masrafsız ve güzel bir araç. Motor zaten kendini kanıtlamış bir motor. Parça konusunda da pek sıkıntı çekmezsiniz. Ama benzinli Fiat motorlarından uzak durun diye uyarı aldım arabayı almadan önce. Bilginiz olsun
Alıntı:
BeatBe Nickli Üyeden Alıntı
Beyler ben yeni üniversiteye başlıyorum az yaksın 2005 üstü model 300bin altı olsun dedim iyice araştırdım bu araç çıktı az yaksın diye 1.3 multijet (90hp) modelini düşünüyorum önerirmisiniz ayrıca active dynamic ve emotion arasındaki farklar nelerdir hangisini almalıyım bilgilendirirseniz sevinirim
arkadaşında dediği gibi araç çok güzeldir. dizel almanızı bende öneririm. tek dikkat etmeniz gerek şey gereksiz yere aracı zorlayacak hareketlereden kaçınmanız, drift vb gibi. sakin kullanırsanız, bakımlarını düzgün yapar araca iyi bakarsanız yıllarca sorunsuz kullanırsınız. şimdiden hayırlı olsun.
2012 yılında 2008 modelini almıştım active ilk aracımdı hiç bir problem yaşamadım bakımdan bakıma gittim sadece ufak bir kaza sonucu (kaldırama çok sert çıkma) direksiyon motoru arızalandı. 2016 yılında 2012 model tam dolu lounge modelini aldım onda da bakımdan bakıma gittim satmaya yakın torpido çatladı çoğunda bu problem mevcut birde sadece yolda devirdaim arızalandı onu da değiştirdim. Başka hiçbir problem yaşamadım. Aldığım ve sattığım tüm araçlar yetkili servis bakımlıydı. O aracı da ocak ayında satıp başka model araç aldım çünkü o model benle bütünleşmişti artık.