Cevap: 1.3 6 ileri active
Hayırlı olsun;
Forum eskisi gibi artık çok yoğun kullanılmıyor müdavimleri az kaldı. Puntolar ithal güzel araçtır ama biraz narin kullanmak gerekir. Hor kullanmaya gelmez.
Zincir 160.000 km de değiştirmeni tavsiye ederim. Fabrika böyle belirtir. Orjinal parça kullan mümkünse magnetti marelli. Biraz pahalıdır ama 160 bin götürür. Trigerle beraber kağış ve devir daim ve yağ pompasınıda değiştir. Sonra bir daha açmak zorunda kalma. aracın kilometresini bilmediğimden birşey diyemedim. Yakıt filtresini 20.000 de bir kez polen filtresini her sene birde 10 bin kilometrede bir würth enjektör temizleyici atman iyi olur. Kaliteli yakıt kullan ve en önemlisi araç ısınmadan pek 2000 devirin üzerini zorlama. City tamamen şans işi ama 2013 de tek tük 2014 modelden sonra neredeyse kimsede arıza çıkmadı. Çok pahalıda değil aslında. Stoplar kronik problem su ve toz alıyor mümkünse çıkma yada kaskon varsa değiştir geç bizdeki led stop onlarda pek görülmüyor.
Saygılar.
Cevap: 1.3 6 ileri active
Alıntı:
kagankagan Nickli Üyeden Alıntı
1- yapmam gereken başka bir şey varmı bu yıl ve kmye göre
2- bagaj sol köşede nemlenme var sol stopda azıcık buhar varçözümü nedir
3- egr ile ilgili bir sıkıntı yok ancak ben temizleyici kimyasallardan aldım kullanmamda bir sakınca var mı ?
4- city direksiyon problemi yaşama olasılığım nedir?
Bagaj fitilini kontrol edin, menteşelerden su alıyor olabilir. Arka cam su fıskiye borusu da patlamış olabilir.
Stop buharlanması stopun bir yerinden su aldığının göstergesi, kırık çatlak olabilir ya da farın arka kapak fitillerinden su alıyor olabilir.
EGR için temizleyici kullanabilirsiniz, Würth ürünlerine bakabilirsiniz.
Şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadıysa, City direksiyon sorunu yaşama ihtimaliniz %50.