Air bag failure see hand book arızası
yolda giderken birden bu arızayı verdi nette baktım airbag sargısı arızası diyorlar korna çalışıyor yaklaşık 2 yıldır far kolunu çevirince arada titreme yapıyordur farlar bu hata için komple sinyal takımını mı değiştirmek lazım tamiri uzun ömürlü olmuyor diyorlar istanbulda tavsiye edebiliceginiz bir yer var mı ? taktırmışken hız sabitlemeli taktırmak istiyorum illa değişicekse.
Cevap: air bag failure see hand boo arızası
Geçmiş olsun Aırbag Sargısından kaynaklanıyor bantta tam kopma yok tam kopsa zaten korna çalışmaz bunların tamiri olmuyor Yeni Crııse Contollü takarım uzun yıllar kullanırsınız
Cevap: Air bag failure see hand book arızası
Alıntı:
mavzer Nickli Üyeden Alıntı
yolda giderken birden bu arızayı verdi nette baktım airbag sargısı arızası diyorlar korna çalışıyor yaklaşık 2 yıldır far kolunu çevirince arada titreme yapıyordur farlar bu hata için komple sinyal takımını mı değiştirmek lazım tamiri uzun ömürlü olmuyor diyorlar istanbulda tavsiye edebiliceginiz bir yer var mı ? taktırmışken hız sabitlemeli taktırmak istiyorum illa değişicekse.
Aşağıdaki linkten soketli sıfır sargıyı alıp işi bilen bir elektirikçiye taktırabilirsiniz. Unite sağlamsa değişimine gerek yok. Boşa para vermeyin.
https://urun.n11.com/diger/punto-air...xoC2C8QAvD_BwE
Alıntı:
volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı
çok sagol dostum
Volkan hocam bende korna arada gidip geliyor tuşlar da gitti henüz airbag yanmadı. bu ilandaki parçayı kendimiz montajını yapabilir miyiz ? piyasada tamir yapanlar bunu mu kullanıyor yoksa sadece flex mi değişiyor. bunu yanlış sararsak çöp mü oluyor ?
bugun arıza kayboldu kendı kendıne