Cevap: Boğaz kelebeği sonrası
Kardes gecmiş olsun. Yapılan işlem sonrası olduğu muhakkak. Yalnız sanayide aynen bu sekilde aracı yaparlar. Sendeki sıkıntı ne olmus olabilir anlayamadım. Elle mudahale edilmedi sanırım. Acaba saglam bir sekilde geri oturtmadımı birde arıza kaydından ne yazıyor basınc sensoru mu yazıyor. Ayrıca işlem yapılmadan önce sökülen takılan yerleri dikkatlice incele bir eksik takma yaada kopma vb birşey olabilir mi ona dikkat et. Bazen bir kabloyu koparıyor ya da temassızlık ta yapıor olabilir. işçilik hatası olabilir onu iyice incelemeklazım. Yahutta bir yeri catlattımı acaba
kardeşim şöyle söylim sana temizlik işlemi yaparken sökülmedi kelebek. parmağıyla oynadığını gördüm. daha sonrasında beyinciye götürdüm parça söküldü contalara, kablolara bakıldı. elektrikte bir sorun yok elektrik geliyor dendi. contalar sağlam denildi. Motor arızası yanıyor fakat cihazlar arıza göstermiyor. İşin içinden çıkamadım anlican... Araç öylece duruyor kapıda.
Alıntı:
MsxLabs Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim şöyle söylim sana temizlik işlemi yaparken sökülmedi kelebek. parmağıyla oynadığını gördüm. daha sonrasında beyinciye götürdüm parça söküldü contalara, kablolara bakıldı. elektrikte bir sorun yok elektrik geliyor dendi. contalar sağlam denildi. Motor arızası yanıyor fakat cihazlar arıza göstermiyor. İşin içinden çıkamadım anlican... Araç öylece duruyor kapıda.
soktugun soketi gerı takıp arabayı benzinde denedin mi ? Pat pat arada benım araçtada oluyordu lpg ayarı yapınca çözüldü sorun. BEnzinde de aynı mı çalışıyor araba
Evet kardeşim ikisindede aynı çalışıyor. Zaten benzinde kullanıyorum aracı..
Buji ve bobinlere bakın bi. Tekleme yapar bunlardan.
RMX2170 cihazımdan gönderildi
orjinal yazılım bulunan bir servise götürdüm aracı sökme takma hiçbirşey yapmadı sadece cihaz bağlandı sanırım adaptasyon yaptı araç tıkır tıkır çalışıyor. Onca motorcuya, beyinciye götürdüm yazılım atıyoruz düzelmiyor ayağına beni günlerce oradan oraya dolandırdılar. Yaktığım yakıt cabası...
1. Öyle boğaz kelebeği temizlenmez hocam sökülür temizlenir adaptasyon yapılır. Sanayi işi hala şahin araba tamir esiyorlar sanıyorlar.
Sorunun bir çok sebebi orjinal alete bağlatıp arıza kodu alıcan beyinden. En doğru çözüm budur. Arabalarımız beyinli. Akıllı şahin değil.
Alıntı:
MsxLabs Nickli Üyeden Alıntı
orjinal yazılım bulunan bir servise götürdüm aracı sökme takma hiçbirşey yapmadı sadece cihaz bağlandı sanırım adaptasyon yaptı araç tıkır tıkır çalışıyor. Onca motorcuya, beyinciye götürdüm yazılım atıyoruz düzelmiyor ayağına beni günlerce oradan oraya dolandırdılar. Yaktığım yakıt cabası...
Bütün yetkili Servislerde yazılım orjinal değilmi
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi