Sol Arka Teke Önüne Doğru Sızan Yağ
Arkadaşlar Merhaba ,
Yaklaşık 2 aydır 2017 Punto 1.4 SS lounge araca sahibim kış lastiği değişikliğinden sonra ara ara hergün olmuyor 3-4 gün arayla 2 kere oldu sol arka tekerliğin önüne çok koyu renk ile biriken bir yağ sorunum muhtemel arıza fren hidroliği gibi düşünüyorum ama bunun azalıp azalmadığını yada nerden kontol edileceğini bilmiyorum işim gereği hafta içi gündüz hiç çıkamıyorum (08:00-18:00 arası) hafta sonu da malum yasaklar geldi sanayiyede gidemiyorum . nlerimi çok zorlmadım tabi ama ne bir şişme nede boşalma söz konusu gayet normal calısıyor gibi pazartesi sabah Ankara balgat kartaş evime yakın oldugu için randevu aldım servise vereceğim . İlk sorum arızam (tabi bakmadan görmeden biraz saçma olduysa affola) acaba nedir? bu arıza için yetkili servise gitmek çokmu pahalıya patlar bana ? biraz bekleyip aracı sanayıde tavsiye edeceginiz(Ankarada) bir ustayamı gotursem ? gunluk 3-5 km yapıyorum hafta içi kullanmasam da olur . Araç teknik bilgim neredeyse hiç yok yağ bakmayı bile bilmem aslında ama şurayı kontro et dediğiniz bir şey var ise cumartesi bakmaya çalışayım . foto eklemiyorum cunku hava çok erken kararıyor artık goruntude net çıkmıyor doğal olarak yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler
Cevap: Sol Arka Teke Önüne Doğru Sızan Yağ
Motor kaputunu açtığınızda fren hidroliğinin kutusu var onun içindeki sıvı ile aynı renk sıvı ise fren hortumlarından olabilir yetkili servis her zaman pahalı işlem yapıyor ama fren şakaya grlmez iyice kontrol ettirmekte fayda var patlak amortisör olsa da o kadar sıvı akacağını düşünmüyorum tabi bakmadan bir şey söylemek zor yine de
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanayide tabelasında frenci olduğunu belirten bi yere uğrayın.% 90 işinizi çözer.Komşum yağına suyuna bakmayı bilmiyordu,öğrettim.Bu şekilde yardımcı olabilecek insanlar bulun.Usta tavsiyem İkiler oto Başkent sanayi sitesi Köse eksoz yanı
Sol arka da yağ ile ilgili bir parca veya mekanizma yok kesinlikle frenle ilgili bir durum ihmal etmeyin isinizden 1 saat de olsa izin alip gosterin bence biranda hidrolik sizdiran yer iyice acilip bosalabilir allah korusun