Selam gecen hafta fiat 500 airbag beyini yanmis nasil oldu bulamiyorum.sorun yeni airbag beyini alip taktim lakin Halen airbag ariza isigi yaniyor beyini fiatdan aldim original sorun neden olabilir acaba bilgilendirirseniz sevinirim saygilar
Printable View
Selam gecen hafta fiat 500 airbag beyini yanmis nasil oldu bulamiyorum.sorun yeni airbag beyini alip taktim lakin Halen airbag ariza isigi yaniyor beyini fiatdan aldim original sorun neden olabilir acaba bilgilendirirseniz sevinirim saygilar
w.selam kardeşim Aırbag Lambası sadece aırbag beyninden kaynaklanmıyor ki bunun nedenleri Ön Panelde ki Darbe Sensör Aırbag Sargısı Aırbag Beyni sizin yapacağınız aracı bilgisayara bağlatıp baktırmanız Aırbag beynini Fıat tan almışsınız ama kod lama gerekli şu an zaten kaza anından sizin aracın Aırbag leri açmaz o ışık yandığı mddetçe
Aırbag Beyni kodlanmamış olabilir Darbe Sensör arızalı olabilir Aırbag Sargısı Arızalı olabilir neden çok bilgisayar a bağlatmalısınız aracı
Selam ilginiz icin bilgisayara baglandi fakat yolcu taraaki on tarafta airbag diyor Ama arac kazali degilki
Aırbag beyni ile alakalı bir durum olabilir başka bilgisayara da bağlatın Multiuescan olabilir yeni sürüm Aırbag Sargısı olsaydı ben yardımcı olurdum size
Tesekkurler herkese arizayi duzelttik fiat garagina gittik vede Airbag kutusunu aktive ettiler sorun cozulmusdur ilgilenen herkese tesekkurlerimi sunarim saygilar
Rica ederim aynen benim dediğim çıktı Aırbag Beyni