-
10 şubat Kahvalti Buluşma Fotoğraflari
-
güzeL bir ortam oLmuş, ya ordaki müsLüm abi mi? ben mi yanıLıyorum : )
-
Alıntı:
erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı
güzeL bir ortam oLmuş, ya ordaki müsLüm abi mi? ben mi yanıLıyorum : )
Aynen öyle Erdi. Bu güzel kahvaltıda Müslüm ve eşi Mucize, Baldızı Özge ve bacanağı Kemal de bizlere eşlik etti.
-
güzeL güzeL, GrandePuntoTR'nin bu tür sosyaL yönünü çok seviyorum,
nice gp'Li buLuşmaLara.
-
-
Güzel bir pazar sabahıydı.Önce biraz Müslüm Abimizi sorularımızla bunaltmış olsakta keyifli bi 3,5 saat geçirdik :) Yasemin Ablacım fotolar içinde teşekkür ederiz...
-
yaw ne kadar sıcak bir ortam :) inşallah bir izmir bulusmasına eşimle beraber gelicem
-
Guzel bı bulusma olmus izmir -2 devamını beklerız :D:D
-
çok güsel bi buluşma keyifli geçmiştir herzmnki gbi
güsel bir mekan seçimi olmuş manzaraya karşı
harika kahvaltı keyfi - sıcak bir ortam...keşke bende olsaydım...
eeeee bidhaki habersiz buluşma nezaman:D...
arabaları shell den kahvaltıda yaptırdınızmı :D:D
yalnız o kafenin ismi başka bişi olmucak mıydı??
-
oh oh izmir kopmuşş yaa habersiz valla katılmamızın için çiftimizin mi olması gerek galiba
-
arkadaşlar bugün açıkladığım sebeplerden dolayı aranızda olamadım organizasyon gizli olduğundan burada yazmak istemiyorum..Ama inanmayacaksınız eve şimdi geldim tükenmiş haldeyim...
-
yakin ilgi ve sicakliginiz icin cok tesekkur ederim....cok gusel bir pazar sabahi oldu...emegi gecenlere tekrar tekrar tesekkur ederim...bir daha ki sefere daha cok zamanimiz olacak insallah...sagol dostlarim...:)
-
Ne güzel arkadaşlar, tebrik ederim hepinizi... O aranıza gönderdiğimiz şahısla Afyon'da buluşmayı planlıyorduk ama nerdeeee? :) (Biz de Antalya'daydık haftasonu)
İzmir Grubunu, aktif ve başarılı organizasyonlarından dolayı, tekrar tekrar tebrik ediyorum...
-
Aman allahım :D:D müslüm ve mucize değilmi onlar ne işiniz var kardeşim orada:D valla hiç boş durmuyorsunuz hee çok güzel bir buluşma olmuş kıskandık valla:) izmirin sımsıcak misafirperverliğinden sizde nasibinizi aldınız yani:)
-
BRK 20 : Guzel bı bulusma olmus izmir -2 devamını beklerız :D:D
--- Teşekkür ederim kardeşim. İzmir 1 numara olarak biz her zaman formdayız. Sizleride aktif katılımlarınızla bekliyoruz :)
Canan : oh oh izmir kopmuşş yaa habersiz valla katılmamızın için çiftimizin mi olması gerek galiba
--- Canım benim katılım için illaki çift olmak gerekmiyor ki siz zaten güzel bir çiftsiniz. Sadece anlık bir gelişme sonucu ortaya çıkan bir buluşmaydı. Bizden ayrılmayın daha nice organizasyonlara İzmir adını yazıcak zaten..
Süleyman : yalnız o kafenin ismi başka bişi olmucak mıydı?? eeeee bidhaki habersiz buluşma nezaman:D...
--- Gittiğimiz Kafenin ismi Vebaş. Sanırım sen alt kattaki restoran ve bar ile karıştırdın kardeşim. Oranın adı CUMBA. Bu arada biz sürekli buluşuyoruz çünkü birbirimizle sürekli irtibat halindeyiz. buluşmadan buluşmaya birbirimizi görmediğimiz için habersiz buluşmalar değil anlık buluşmalar ve planlar var...
-
güzel bi buluşma olmuş. İzmir bayaa aktif. kutluyorum sizi. :)
-
Hiç bir şey yazmıyorum, çok kıskandım :)
Yüreğinize sağlık...
-
Alıntı:
JASMINE Nickli Üyeden Alıntı
Süleyman : yalnız o kafenin ismi başka bişi olmucak mıydı?? eeeee bidhaki habersiz buluşma nezaman:D...
--- Gittiğimiz Kafenin ismi Vebaş. Sanırım sen alt kattaki restoran ve bar ile karıştırdın kardeşim. Oranın adı CUMBA. Bu arada biz sürekli buluşuyoruz çünkü birbirimizle sürekli irtibat halindeyiz. buluşmadan buluşmaya birbirimizi görmediğimiz için habersiz buluşmalar değil anlık buluşmalar ve planlar var...
evet olabilir alt taraftaki cafeyle iki ismi vardı nys ..
""Bu arada biz sürekli buluşuyoruz çünkü birbirimizle sürekli irtibat halindeyiz""
--peki bu irtibat telefonlamı msn yoluyla falan mı eger öyleyse irtibattan haber alamıoruz buda habersiz gbi oluoo,bu türlü anlık buluşmalardan haberim olsa iyi olur.cnkü forumda ufakta olsa bu tür çıtırtılar yok olsa takiben görürdüm yasemin abla cünkü gelemeyince biliosun fıttırıyorum:D
açıklamalar içiN teşekürler...
-
-
Maşallah çok güzel olmuş! Valla insanın canı çekiyor! Ankaralı arkadaşlar da bir organizasyona kalkışsalar artık! paslandık yaw!:D:D:D