2008 tekno gri Grande Puntom ile çektiğim kısa filmimi izlemek isterseniz youtube linkini veriyorum aşağıda.
YouTube - Azrail
Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim...
Printable View
2008 tekno gri Grande Puntom ile çektiğim kısa filmimi izlemek isterseniz youtube linkini veriyorum aşağıda.
YouTube - Azrail
Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim...
Hoca maşallah belgesel gibi olmuş süper emeğine sağlık devamlarını bekleriz kısa film 2 :)
Bunun hikayesini çok yerden duymuştum başka örneklerle görmek üzere :)
onur guzel bir çalışma olmuş:) benımde aklımdan gecıyordu boyle bişi...
başarılarının devamı saygılar
:D güzel
Kardeşim çok güzel ,çok başarılı, bravo ve teşekkürler..
Hoca süper olmuş, güldürürken düşündürür misali olmuş. Pek vakıf olduğum bir konu olmasada çekimlerde gayet iyi biraz oyunculuk tabanı var sanırım :)
İyi düşünmüşünüz, güzelde olmuş tebrikler.
Tebrik ederim arkadaşım çok başarılı olmuş elinize sağlık. Devamını bekliyoruz.
gercekten bravo
abi çok iyi olmuş gerçekten elinize sağlık dewamlılıkları iyi tutmuşunuz bende radyo televizyon öğrencisiyim bizde baya kısafilm çektik eziyetlerini bilirim olmadı bida allalım bu iyi oldu diğer sahne:D çok güzel bi kısa film olmuş....femoli abinin dediği gibi bunun dewamı gelir puntonun başına ne geldi merak ettim ben şimdi.
Emege saygi...Cok keyifli olmus...Puntonun basina ne geldi ben de merak ettim dogrusu...Hikaye bana da tanidik geldi ama guzel , ozellikel giristeki cekimlere bayildim...O kisimlara fonda hafif bir muzik olsa iyi olur sanirim...Bazi konusmalarda dialoglar zor ayirt ediliyor...Alt yazi bu noktalarda dusunulebilir...Birde gunes gozlukllu namaz kilma olayi ilginc olmus ;)
Yeni bir tartışmaya ne dersiniz? bu durumda inip arabadan namaz mı kılardınız?
bir kaç ihtimal var benim aklıma gelen
1. itin köpeğen oluyum diye yalvarıp yırtmaya çalışırım.
2. arabadan inip tabana kuvvet kaçarım.
3. yerim senin gibi şiveli azraili deyip paçasını toplarım birde madem bu kadar azrailsin kapı açmadan süz kardeşim arabanın içine derim.
4. beni puntomla gömün isimli arabesk eserimin söz ve güfte çalışmalarına başlarım.
hepsi bir yana bence güzel kısa film olmuş kurgu ve çekim yönünden başarılı buldum izlemek hoşuma gitti. emeği geçen herkesi tebrik ederim.
arkadaşlar şu zamanda otostopcu almamak lazım bence allahtan gıden punto olmuş
başarılı olmuş tebrikler..
saf yurdum insanı işte napsın :)
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için hepinize teşekkürler. İnşallah devamı gelecek ve sizinle paylaşacağım... Bizi izlemeye devam edin :)
çok başarıLı bir çaLışma oLmuş,
umarım devamı geLir.
tebrikLer
emeğe saygı gercekten guzel olmus..:)
abi çok güzel olmuş eline sağlık