Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
ARACIMA VURDULAR
selamlar arkadaşlar;
aracım 2012 model punto evo dynamic
31.12.2019 tarihinde trafikte duran minibüsün arkasına yanaştım yaklaşık bi 30 saniye kadar durduk sonrasında minibüs geri vitese alarak geri geri geldi korna basmama rağmen durmadı ve aracıma vurdu.
tutanak tuttuk. aracım sadece tamponundan sis farı ve normal farlardan hasar aldı yani kaportada bir hasar yok. servise götürdüm servis 7.000 tl tutarında bir fatura çıkardı ancak exper daha gelmemişti exper geldi bazı parçalara onarım verdi bazılarına ise değişim merak ettiğim konu şu aracım karşı tarafın sigortasından yapılacağını umuyorum sonuçta ileriye doğru akan trafikte bir anda geri geldi ve aracıma vurdu ancak hasar kaydı benim aracımda görünecekmi gözükücekse tutar da görünecekmi yoksa sadece çarpma diye bir hasar mı yazacak birde bildiğiniz gibi yetkili servis fiyatları şişirilmiş durumda ben aracımı yetkili serviste yaptırmak istemiyorum sigortadan parayı aldıktan sonra aracımı sanayide yaptırabiliyormuyum yoksa serviste yaptırmak zorundamıyım yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim.
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Aracıma vurdular
selamlar arkadaşlar;
aracım 2012 model punto evo dynamic
31.12.2019 tarihinde trafikte duran minibüsün arkasına yanaştım yaklaşık bi 30 saniye kadar durduk sonrasında minibüs geri vitese alarak geri geri geldi korna basmama rağmen durmadı ve aracıma vurdu.
tutanak tuttuk. aracım sadece tamponundan sis farı ve normal farlardan hasar aldı yani kaportada bir hasar yok. servise götürdüm servis 7.000 tl tutarında bir fatura çıkardı ancak exper daha gelmemişti exper geldi bazı parçalara onarım verdi bazılarına ise değişim merak ettiğim konu şu aracım karşı tarafın sigortasından yapılacağını umuyorum sonuçta ileriye doğru akan trafikte bir anda geri geldi ve aracıma vurdu ancak hasar kaydı benim aracımda görünecekmi gözükücekse tutar da görünecekmi yoksa sadece çarpma diye bir hasar mı yazacak birde bildiğiniz gibi yetkili servis fiyatları şişirilmiş durumda ben aracımı yetkili serviste yaptırmak istemiyorum sigortadan parayı aldıktan sonra aracımı sanayide yaptırabiliyormuyum yoksa serviste yaptırmak zorundamıyım yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim.Eklenti 36103Eklenti 36104