Ankara' da Servisler ve ustaları
Arkadaşlar neredeyse servisle ilgili tüm mesajları okudum. Hah! tamam bak Ankara' da forumdakiler x servisinden memnunmuş kanısına varacakken, bir bakıyorum bir arka sayfada birisi yine aynı servise rezalet demiş, kırdılar döktüler demiş vesaire. Ben bugüne kadar önceki arabamı da Ankara Kartaş' a götürüyordum ve gerek Sedat Usta olsun, gerekse Servis Müdürü Metin Bey olsun, hepsinden çok memnundum. Zaten GP mi de Kartaş' tan aldım aynı sebeplerden. Eğer bir şekilde okuma şansları varsa kendilerine buradan da sevgi ve selamlarımı sunmak isterim.
Fakat gel gör ki, servisteki diğer elemanlar, benim nacizane görüşüme ve değerlendirmeme göre sanki orada zorla sürgüne gönderilmiş gibi çalışıyor, bezgin ve ilgisiz davranıyorlar. Yine mi bu geldi yine ne soracak arabasına gibi bir yaklaşımlara giriyorlar sanki serviste bedava işlem yaptırıyormuşum gibi.
Bu durumlardan ötürü, Ankara' da başka bir servisi de kendime alternatif olarak önüme koymak istiyorum.
Servisler hakkındaki değerlendirmelerim şu şekilde:
1) Kartaş: Sırf Metin Bey' in beyefendiliği, Sedat ın candan ilgisi ve alakası kaldı benim için. Yine selamlaştığım adamlar var elbette ama arabamı bırakıp akşama kadar arabamla güzel güzel ilgileniliyor gibi bir rahatlık hissetmiyorum. Başında durup Sedat ilgilenirse güzel fakat bırakıp gitmek konusunda içim rahat değil. Birçok önemli hatalarını yakaladım. Eski arabamda taşma kabının kapağını kapatmadılar, başka araba için olan yağ filtresini taktılar, yanlış buji taktılar gibi.
2) Birmot: Eskişehir yolunda iken 2-3 kere gitmiştim o zamanlar çok da memnun kalmıştım. Fakat tampon boyasını beceremediler 3 kere boyatmak durumunda kaldım.
3) Ankara Otomotiv: Kartaş' tan önce uzunca süre buraya gittim. Baslı balata için o zamanın parasıyla Ankara otomotiv in 500 lirasına Kartaş 300 dediği için Kartaş' la tanışmıştım. Sonra da sildim zaten listeden. Bir keresinde Alternatör değişikliği için bana verdikleri fiyatı beğenmedim ve sanayide yedek parçacıdan sıfırını alacam şu fiyata buldum dememden ötürü bana aynı iskontoyu yapıp çingene durumuna düşmüştü. Para masraf konularında güvenemem buraya da.
4) Üstün: Bir kere gitmiştim ve hatırımda da birşey kalmadı açıkçası. Mesafe olarak da çok uzak. Gidip gelmek beklemek epey bir sıkıntı.
Şu anda özellikle denemek istediğim yer Karum un karşısındaki Müslüm Bey' in bulunduğu servis.
Sizlerin görüşleri neler acaba Ankara' daki servisler hakkında? Hangisine içiniz rahat bırakabilirsiniz arabalarınızı?