2011 Punto Evo şanzıman yağı
Fiat punto evo 2011 1.4 benzin - düz vites 5 ileri şanzıman yağ numarası ve markası nedir arkadaşlar yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorumda. Vitesi 1 e takarken zor oluyor tekrar debriyaja basıp çekince atabiliyorum ara sıra yapıyor bunu. bir kaç ay önce yoktu hiç.. Teşekkürler ilgilenenlere..
Cevap: 2011 Punto evo şanzıman yağı
5w-30 kullanıyorum. Motul yağı tavsiye ederim.
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
Alıntı:
Alperkilic Nickli Üyeden Alıntı
Fiat punto evo 2011 1.4 benzin - düz vites 5 ileri şanzıman yağ numarası ve markası nedir arkadaşlar yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorumda. Vitesi 1 e takarken zor oluyor tekrar debriyaja basıp çekince atabiliyorum ara sıra yapıyor bunu. bir kaç ay önce yoktu hiç.. Teşekkürler ilgilenenlere..
Şanzıman yağı için aracınız için katalogda önerilen Petronas - Tutela Technyx 75W-85...
Eklenti 35871
Eklenti 35872
Eklenti 35873
Alıntı:
Castell Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkürler...
Cevap: 2011 Punto Evo şanzıman yağı
Alıntı:
Evet bu ürün uyar, alıp kullanablirsiniz.
Peki teşekkürler. Kaç litre alıyor acaba bizim arabalar biliyormusunuz ? 1.5 diye okumuştumda emin değilim tam..
Alıntı:
bunverdi Nickli Üyeden Alıntı
5w-30 kullanıyorum. Motul yağı tavsiye ederim.
merhaba dünyalı
Alıntı:
Peki teşekkürler. Kaç litre alıyor acaba bizim arabalar biliyormusunuz ? 1.5 diye okumuştumda emin değilim tam..
yağı bulmuşsunuz zaten. motor seçeneğine göre kapasite yazıyor tabloda 1.5 veya 1.65 lt. sen zaten her türlü 2lt alacaksın. fazlasını usta ayarlar seviye kısmından atar fazlayı