Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Otogaz LPG'li araçlara full bakım seti
Tem otogaz dönüşüm sistemleri, OTO FULL BAKIM SETİ kampanyasını Gaziantep bölgesi başta olmak üzere Tüm türkiyede uygulanmak üzere kampanya başlatmıştır. Daha önce yapmış olduğu AFR ayarı + Gaz Kaçak Kontrolü + Gaz Filtre Değişimi = 175 tl kampanyasının ardından özellikle lpgli araç kullananlar için düşünebilir bir fırsat oluştu.
Eklenti 35839
Cevap: Otogaz LPG'li araçlara full bakım seti
Alıntı:
temotogaz Nickli Üyeden Alıntı
Tem otogaz dönüşüm sistemleri, OTO FULL BAKIM SETİ kampanyasını Gaziantep bölgesi başta olmak üzere Tüm türkiyede uygulanmak üzere kampanya başlatmıştır. Daha önce yapmış olduğu AFR ayarı + Gaz Kaçak Kontrolü + Gaz Filtre Değişimi = 175 tl kampanyasının ardından özellikle lpgli araç kullananlar için düşünebilir bir fırsat oluştu.
Eklenti 35839
Afr diye iyi para kazniyorsunuz inanmayin
SM-J730F cihazımdan gönderildi
Alıntı:
Alikeskin Nickli Üyeden Alıntı
Afr diye iyi para kazniyorsunuz inanmayin
Bu afr ayarı konusu çok tartışmalı bir mevzu. Araba tekleyip arıza lambası yakmıyorsa ayarları karıştırmamak lazım. LPG fazla kurcalamya gelmiyor. Rutin bakımları yapıp geçiyorum
Evet çok şükür iyi para kazanıyoruz, bunun sebebi işimizi iyi yaptığımız için, Üstelik kazanırken, BOŞ KONUŞAN insanlara bile hiçbir şey demeden İŞİMİZE BAKIYORUZ.
Alıntı:
temotogaz Nickli Üyeden Alıntı
Evet çok şükür iyi para kazanıyoruz, bunun sebebi işimizi iyi yaptığımız için, Üstelik kazanırken, BOŞ KONUŞAN insanlara bile hiçbir şey demeden İŞİMİZE BAKIYORUZ.
Nasil yiyorsunuz o para yi
Şaka mısınız ben Ankara'da brc yetkili serviste 2 fitre+ ayar(normal)+gaz kaçak kontrolü normalde 100 TL. ramazanda %50 indirim ile 50 TL.'ye yaptırıyorum. Brc yetkili servis!
İstanbul candan mühendislik 70 TL ye bakım yapıyor filtre değişiyor ayarları yapıyor birde depoya katkı atıyor...