Cevap: Turbo mu Atmosferik mi?
Donanımhabere açtığınız konuyu buraya da mı taşıdınız?
https://tablet.donanimhaber.com/bomb...-mi--134432137
kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Alıntı:
arenas Nickli Üyeden Alıntı
Evet doğrudur
Aslında benim tercihim supercharger oludu ancak madem seçenek 2 o zaman kesinlikle turbo. Nedeni ise belli, ani hızlanmalar ve alt devir canlılığı. Kimi kullanıcı üst devirde bağırarak kullanmak daha zevkli desede ben yolda 2. Vites 80-90km/s gideni hiç görmedim. Açıklayıcı olmuştur galiba.
SM-G800H cihazımdan gönderildi
Alıntı:
bacadir68 Nickli Üyeden Alıntı
Aslında benim tercihim supercharger oludu ancak madem seçenek 2 o zaman kesinlikle turbo. Nedeni ise belli, ani hızlanmalar ve alt devir canlılığı. Kimi kullanıcı üst devirde bağırarak kullanmak daha zevkli desede ben yolda 2. Vites 80-90km/s gideni hiç görmedim. Açıklayıcı olmuştur galiba.
Teşekkürler cevabınız için :)
Alıntı:
arenas Nickli Üyeden Alıntı
Arenas takipte 😀😀😀
Alıntı:
bacadir68 Nickli Üyeden Alıntı
Honda i-vtec manuel ile 2 vites 80-90 çevirmek mükemmel bir duygu arasıra mutlaka yaparım. Aynadan baktığım zamanda açtığım mesafede cabası oluyor :D
Alıntı:
edll Nickli Üyeden Alıntı
Arenas takipte [emoji3][emoji3][emoji3]
İşte bunlar hep aylaklıktan[emoji23]
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akşam akşam güleceğim yoktu. Allah ta seni güldürsün 😀
kesinlikle atmosferik derim. turbo çıktı mertlik bozuldu :) Turbo nun yakıt tüketimi gerçekten güzel ama atmosferiğin verdiği tadı hiçbir araba vermez. bu sebepten benim için arabalar 90 larda bitti..
Yakıt ve Mtv uygun fiyatlarda olursa,Atmosferik olabilir tabi :)
Kişisel zevk ve tercih meselesi bu durum. Turbolu araçların kullanımı, yokuş performansı ve yüksek torku daha konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Ancak atmosferiğin sorunsuzluğu, yüksek devirde hiç de fena olmayan performansı ve ucuz bakım maliyetleri benim için bu seçeneği çok daha cezip hale getiriyor.