Torpido Altından Gelen Zırıltı Sesi
sa Merhaba arkadaşlar.
Torpido altındaki kalorifen fanına dokunduğumda ses gidiyor, aynı şekilde altındaki kabloları bile hafif tuttuğumda ses gidiyor, polen fitresi kapağına dokunduğumdada gidiyor, polen fitresi ana kazana dokunduğumdada gidiyor. fakat sesin nerden kaynaklandığını 5 aydır bulamıyorum.
Polen fitre kapağını çıkarıp deniyorum yine ses geliyor, Arabadan soğudum böyle bir sorunla karşılaşan varmı?
Cevap: Torpido Altından Gelen Zırıltı Sesi
Arçtan soğumak için bahanemi arıyorsunuz anlamıyorum. En ufak bir şeyde araçtan soğudum derseniz kaza yapıp anı gidenler neyapsın. Daha arabaya binmesin mantığı çıkıyor. Allah büyük dert vermesin.
Mutlaka gözünüzün önünde ama farkına varamadığınız bir şeydir. Sakin kafayla tekrar gözden geçirin. Trim sesi ise sprey gres sıkın o kısımlara faydası olacaktır.
Sprey sıkılacak biryer bulamadım, kaloririfer fanını söküp bakayım dedim beceremedim.
Alıntı:
Kahraman5222 Nickli Üyeden Alıntı
Sprey sıkılacak biryer bulamadım, kaloririfer fanını söküp bakayım dedim beceremedim.
trim dediğimiz şey plastik parçaların birbirine sürtmesi sonucu çıkan ses. bahsettiğiniz kısımda söylediğinize göre elinizi gezdirdiğinizde ses kesiliyor. mutlaka basit birşeydir ama bu tür sesleride bulmak çok kolay olmuyor maalesef.
Mazot filtresinin cıvatasını kontrol edin :)
Alıntı:
stonebridge Nickli Üyeden Alıntı
Mazot filtresinin cıvatasını kontrol edin :)
torpido alt kısmından geliyor
Benimde aynı ses geliyordu mazot filtresinin cıvatası sıkılmamış ondandı. Torpidodan gibi geliyordu.