Cevap: Beyin Yazılımı Konusunda
paylaşım için teşekkürler. yakıt tüketimine etkisi olduğu kesin. vites aralıkları büyüdüğünden dolayı ancak silkeleme olayıyla alakalı ne tür bir etki yapıyor bunu merak ettim.
bir çok arkadaşımızın aracında öyle yada böyle bu olayı yaşayanlar var. hangi tür silkelemelerde fayda sağlıyor mesela. bunları bilen tecrübeli arkadaşlar bizim anlayacağımız şekilde bizi aydınlatırsa çok daha iyi olur.
Alıntı:
edll Nickli Üyeden Alıntı
paylaşım için teşekkürler. yakıt tüketimine etkisi olduğu kesin. vites aralıkları büyüdüğünden dolayı ancak silkeleme olayıyla alakalı ne tür bir etki yapıyor bunu merak ettim.
bir çok arkadaşımızın aracında öyle yada böyle bu olayı yaşayanlar var. hangi tür silkelemelerde fayda sağlıyor mesela. bunları bilen tecrübeli arkadaşlar bizim anlayacağımız şekilde bizi aydınlatırsa çok daha iyi olur.
Sağolun. Vallahi hocam teknik bilgim olmadığı için pek birşey diyemiyorum. Sadece kendi sorunumu ve çözümünü yazdım. Kendisi çok yoğun ama foruma girmesini isteyeceğim. Gelirse daha detaylı bilgileri kendisi verir. Bizim içinde faydalı olur.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu işlemi yapacak işinin ehli istanbulda birisi var mıdır ?
Arkadaşin bahsettiği olay egr ve map sensoru nun tıkanması dan dolayı oluşan silkeleme. Yazılımı yapan kişi map sensoru nü temizleyip yazılımla egr iptali ve hava basınç ayarını yaparak araca soft yazılım atmış. Limitlere uygun yapıldı ise problem olmaz. Yalnız ben egr iptaline karşıyım. Doğayı kirletmeye ortak olmak istemem.
İstanbul içinde 2cr yazılım ümit bağıran ile iletişime geçin. Yaptığı yazılımlarda gaz pedali süreleri ilede ayarlama lar yapıyor ve çok iyi performans alıyorsunuz.