Cevap: Triger seti degisimi
ben benzinliyi ufak tefek işleriyle birlikte alternatorö bütün kayışlar vs dahil 1 sene önce 1700e değiştirmiştim Turan OTO'da
triger zinciri ile birlikte yağ ve filtrelerde değişiyor. değişim için el emeği 200 lira isteniyor. seti kaça bulursanız onuda üzerine ekleyin. internette daha ucuza bulunabiliyor, araştırın derim.
serviste 1000 tl fiyat vermişlerdi bana (yağ ve filtre dahil )
Alıntı:
Seagate189 Nickli Üyeden Alıntı
serviste 1000 tl fiyat vermişlerdi bana (yağ ve filtre dahil )
servise kalsa daha fazlada hesap çıkartabilirler. ustamın yönlendirdiği bu işin ustasına taktırmıştım. 8 ay oldu sanırım. 700 civarı tutmuştu daha fazla değil.
Benim icin en onemli sikinti yaptirdiktan sonra duzen de bozulma oluyor mu? Sizce servise mi yaptirmaliyim? Ayrica teklemeyi neyden basindan gecen yok mu?
Alıntı:
Athumbeat Nickli Üyeden Alıntı
Benim icin en onemli sikinti yaptirdiktan sonra duzen de bozulma oluyor mu? Sizce servise mi yaptirmaliyim? Ayrica teklemeyi neyden basindan gecen yok mu?
değişim sonrası araç rahatlar hiç bir bozulma olmaz. zaten olmasın diye değişiyor. servis 2 kat para ister tavsiyem bu işin sanayide ustasına yaptırmanız.
1-2 viteslerdeki tekleme nasıl bir tekleme. ne yapınca oluyor mesela. 2-4-5 te yokmu mesela.