Hp'nin ayıbı, Hp Pavilion Dizüstü kullanıcıysanız okuyun
Uzun araştırmalarım sonucunda geçen temmuz ayında Hp Pavilion serisinden dizüstü bilgisayar almıştım daha taksitleri bile bitmemişken, çeşitli sorunlar yaşamaya başladım işlemciden gelen garip sesler, uzun açılış ve kapanış süreleri en nihayetinde açılırken kendini resetlemeler donmalar vs. derken soluğu geçtiğimiz Aralık ayında serviste aldım ve bilgisayarımı teslim ettim.
Şu anda bilg. servise bırakalı 1 ayı geçti bu süre zarfında defalarca Hp.yi arayıp bilgisayarımın durumunu sormama ve acil ihtiyacım olduğunu belirtmeme rağmen halen teslim alamadım nihayetinde Avrupa stoklarından Ana kart beklendiğini öğrendim gelde sinir olma şimdi Hp.gibi bir firma nasıl olurda sattığı ürünün yedek parçasını stoklarında bulundurmaz anlamış değilim bilgisayarı satarken iyiler satış sonrasında ki hizmette ise sıfırlar, bu arada internetten yaptığım araştırmalar sonucunda yaşamış olduğum sorunların Hp. dizüstü bilgisayarlarının hemen hepsinde en azında Pavilion serisinde sıklıkla yaşandığını gördüm.
Şİmdi 30 iş günü olan tamir süresinin bitmesini bekliyorum şunun şurasında bir kaç günüm kaldı, inşallah teslim edemezlerde ürün bedelini geri alırım etseler bile kesinlikle o bilgisayardan kurtulmak istiyorum ondan sonrada Hp.nin yanından bile geçmem.
Bundan sonra dizüstü bilgisayar alıcak arkadaşlarıma kesinlikle HP.tavsiye etmiyorum kimse kasasının albenisine kanmasın benim canım yandı sizin yanmasın. Herkese iyi forumlar diliyorum...