Cevap: Direksiyon mafsal sorunu
Bakin bakalim bu ses mi video linki atiyorum eger bu sesse bende de var direksiyon kutusundan geliyormuş
Direksiyondan gelen ses hk.
https://r..com/shareLink?sha...6&share_type=t
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Direksiyon kutusu başka bir sebepten ötürü yeni değişti zaten pedallara doğru eğildiğimde ses mafsaldan geliyor ama sıkınca düzelmedi boşluk olabilir mi mafsalda acaba yada vidasında
Bu kadar hızlı yapmadım hiç ama ses buna benziyor gibi yani araç rolantide çalışırken sağ sol diye direksiyonu çevirdğimde oluyor
Sağa sola hızlı hızlı çevirdiğinizde küt küt diye ses geliyorsa mafsaldir. Aynı sorunu yaşadım yetkili servis 300 liraya değiştirdi.
arkadaşlar mafsal birbirinin içine geçmedir birleşim yerlerine ikişer punta attırın her hangi bir elektrikçide muhtemelen sorun geçecektir. 300-500 TL lerle uğraşmayın 20TL atın elektrikçiye beş dakikada yapsın.
Alıntı:
Ceyhun Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar mafsal birbirinin içine geçmedir birleşim yerlerine ikişer punta attırın her hangi bir elektrikçide muhtemelen sorun geçecektir. 300-500 TL lerle uğraşmayın 20TL atın elektrikçiye beş dakikada yapsın.
İçiçe gecen kısmı sabitlenirse direksiyon ayarlanmaz ama
Alıntı:
erkan1907 Nickli Üyeden Alıntı
İçiçe gecen kısmı sabitlenirse direksiyon ayarlanmaz ama
Ayarlayıp puntalıyorlar ben öyle yaptım hiç bir sıkıntım yok tık ses bile gelmiyor