merhaba,
bir arkadaşımın 'ya sen şimdilik vw golfe bakacağına grande puntoya baksana' demesiyle aklıma düşen bir araba. o gün bugündür hep onunla meşgulüm. indirmediğim resim, incelemediğim versiyon ve okumadığım forum kalmadı grande punto ile ilgili. hep çevremde stickerli grande punto arar oldum. stickeri olmayanları bu siteye üye olmaya yönlendiriyorum, haberiniz ola.
öncelikle sizleri emeğiniz ve tatlı, sıcak ve paylaşımcı muhabbetiniz için kutluyorum. umarım hep daha iyisine ulaşır bu forum. hiç bu kadar aktif bir araba forumu görmedim. gerçekten emeğinize ancak ve ancak saygı duyulur.
yaklaşık 26 aralık 2007den beri forumu gece gündüz takip ediyorum -eşim bile kıskanır oldu artık- ama ancak şimdi mesaj yazabilme cesaretini kendimde buldum.
haziran 2007de 99 model 1.4 siena el sahibi olduk. malum memur olduğumuz için maddi durum belli. ama en yakın zaman da ben de forumdaki Yalnız Kurt nickli Atilla abinin grande puntosundan almak için can atıyorum. inşaallah ben de en yakın zamanda o tatlı arabaya sahib olurum.
umarım kafanızı ağrıtmadım. oh be dünya varmış. herkese tekrar teşekkür eder. aktif forumlar dilerim.
:notworth: